aleksandra
Nowicjusz
|
 |
« : Grudzień 04, 2008, 19:51:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
Serdecznie pozdrawiam  Aleksandra
|
|
|
|
poli
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 04, 2008, 22:10:30 » |
|
Może nie dużo, ale jak pięknie i obficie kwitną 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam serdecznie Pomorze, 7a
|
|
|
Oltunia
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 04, 2008, 23:02:25 » |
|
Kolekcja może mała ale bardzo piękne w niej okazy się znajdują  Podejrzewam,że jak pobędziesz tu dłużej to zbiory się rozrosną
|
|
|
|
|
|
"Wyjaśnienia powinny być tak proste jak jest to możliwe, ale nie prostsze"A.Einstein
Pozdrawiam ciepło. Aleksandra
|
|
|
joannaS
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 05, 2008, 08:59:07 » |
|
Alu piękne białe faleczki jak ilość kwiatuszków.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Joanna
|
|
|
|
|
aleksandra
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 05, 2008, 16:29:58 » |
|
NIESTETY!!!!!  Nie potrafię tego zrobić pytałam ale nikt nie potrafi mi tego wytłumaczyć tak abym wiedziała dokładnie, co mam zrobić i gdzie. Widać jestem na to za głupia przykro mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
egrabow
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 05, 2008, 16:41:31 » |
|
Droga Olu, więcej wiary w siebie - tutaj masz dokładną instrukcję jak to zrobić ( zdjęcia już masz w fotosiku więc to już połowa sukcesu) http://www.floraforum.pl/index.php/topic,4185.0.htmla tutaj możesz próbować do upadłego http://www.floraforum.pl/index.php/topic,7091.270.htmlpoczytaj a zobaczysz, że nie tylko Ty miałaś problemy, a wspólnymi siłami wszystko da się zrobić  Jeżeli poradziłaś sobie ze storczykami - bardzo ładne - to z wstawianiem zdjęć też dasz radę 
|
|
|
|
|
|
Człowiek potrzebuje dwóch lat aby nauczyć się mówić a pięćdziesięciu, żeby nauczyć się milczeć. Ernest Hemingway Pozdrawiam - Kaśka Moje zielone
|
|
|
aleksandra
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 05, 2008, 17:03:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wyrak
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 05, 2008, 17:15:23 » |
|
Aleksandro, po prostu musisz skopiować inny kod. Poszukaj pod zdjęciem zielonego komunikatu "Pobierz pozostałe kody". Kliknij a otworzy Ci się nowe okno a w nim różne kody. Wybierz do skopiowania kod "Zdjęcie 500px na forum".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleksandra
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 05, 2008, 17:19:31 » |
|
Nie udało się trudno  nie chce nic instalować żadnych dodatkowych programów w komputerze bo potem są tylko kłopoty  Mam nadzieje, że to rozumiecie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inna jagna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 05, 2008, 17:29:50 » |
|
Olu, nic nie musisz instalować, chociaż manager nie sprawia kłopotów. Ja osobiście wklejam zdjęcia bezpośrednio ze strony fotosika - i zapewniam Cię, że jest to bardzo łatwe. To tylko i wyłącznie kwestia kodu, który kopiujesz i wklejasz - skup się na chwilę na tym, co Ci się wyświetla na fotosikowej stronie i wybierz "Pełen rozmiar na forum" . zaznacz całość tego kodu i skopiuj do wiadomości. Przecież Ty w ogóle nie dajesz kodu, a zwykły link do zdjęcia - oczywiście, że to nie będzie działało.
Tyle w kwestii wyjaśnienia, a na przyszłość - Olu, jeśli masz problemy z wstawianiem zdjęć, zapraszam do odpowiednich wątków, ktoś Ci już podawał linki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleksandra
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 05, 2008, 17:39:43 » |
|
Ale może mi ktoś w końcu wytłumaczyć skąd mam wziąć te kody i jakie a potem gdzie je mam wpisać???????!!!!!!  Proszę pomóżcie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inna jagna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 05, 2008, 17:47:13 » |
|
Olu, czy zajrzałaś do wątku o wstawianiu zdjęć prze fotosik? Część odpowiedzi tam znajdziesz. Poza tym - gdybyś ćwiczyła wstawianie zdjęć w odpowiednim wątku, na pewno zjawiłyby się osoby umiejące Ci pomóc - to znaczy te, które same miały kłopoty, i które potrafią wyłożyć to komuś jak kawę na miedzy. I gdybyś trzymała się tego jednego wątku, ludzie nie udzielaliby Ci odpowiedzi na połowie wątków w dziale doniczkowym i miałabyś szansę znaleźć odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maag
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 05, 2008, 19:20:44 » |
|
Ola zaloguj się na fotosiku. U góry nad okienkiem "szukaj" masz ludzika i napis "Moje konto", klikasz na to i otwiera się następna strona.Z lewej strony masz rząd napisów, wchodzisz w pierwszy "Moje zdjęcia". Otwiera się nowa strona, na której są po kolei zamieszczone Twoje zdjęcia. Zdjęcia są oddzielone kreskami, nad dolną kreską, z prawej strony, jest zielony napis "Pobierz pozostałe kody", klikasz na to i otwiera się okno gdzie umieszczone są kody do zdjęcia i wtedy możesz wybrać to, co chcesz, powiedzmy "Zdjęcie 500px" Podświetlasz link poniżej, klikasz na tym prawym klawiszem myszy, zaznaczasz "Kopiuj" i wklejasz w okienku odpowiedzi na ff.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Małgorzata
|
|
|
aleksandra
Nowicjusz