|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #90 : Kwiecień 20, 2009, 12:00:28 » |
|
Dziękuje za odwiedziny  Plecy już zdrowe nie ma śladu po bólu  Jedynie odciski zostały na rękach. Siłownia była jak się patrzy 
|
|
|
|
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
|
|
|
Polanka
|
 |
« Odpowiedz #92 : Kwiecień 20, 2009, 12:58:21 » |
|
Podziwiam Twoje samozaparcie, zapał i siłę!  Czym będziesz obsadzać tę skarpę? Rewelacyjne, artystyczne zdjęcia tulipanów 
|
|
|
|
|
|
Czujące istoty są niezliczone jak przestrzeń. Oby każda z nich bez trudu urzeczywistniała naturę swego umysłu.
|
|
|
|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #93 : Kwiecień 20, 2009, 13:10:38 » |
|
Polanko, wiosną chyba w każdego niespożyte siły wstępują, w tym roku dopadło mnie  Za urządzanie skarpy chcę się zabrać już w tym tygodniu, ale wciąż jestem niezdecydowana jak ją zagospodarować. Dzięki dobrym radom wiem już na pewno że przy murku posadzę dwa wiciokrzewy, na samym środku chcę posadzić jeden płożący iglak, reszta wyjdzie w praniu  Chciałabym żeby było schludnie, kolorowo i bez przepychu  A to gardziołka moich tulipanków 
|
|
|
|
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #94 : Kwiecień 23, 2009, 15:50:22 » |
|
Rozkwitł kolejny Tulipan, fajny limonek  Ten pokaże swoje wdzięki lada dzień. Różowy 
|
|
|
|
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
|
zenia
|
 |
« Odpowiedz #95 : Kwiecień 23, 2009, 19:57:37 » |
|
Anetko...cóż można powiedzieć więcej. Piękne zdjęcia i piękne tulipanki.  Chyba tylko na allegro takie się kupuje. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #96 : Kwiecień 23, 2009, 20:02:45 » |
|
Zeniu, ja kupiłam jesienią w jakim sklepie internetowym, żałuję strasznie że nie mam zdjęć ze sklepu miałabym porównanie. Wstawiałam w dziale Tulipanów, tylko przez fotosik i już ich nie wyświetla 
|
|
|
|
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
miroslawa
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #97 : Kwiecień 23, 2009, 20:03:34 » |
|
Weszłam do Ciebie i zauroczyły mnie Twoje tulipany. Do tej pory nie zachwycałam się nimi,bo krótko kwitną, a jak przekwitną, to te gołe liście mnie denerwują.Ale teraz, chyba zmienię o nich zdanie.Piękne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #98 : Kwiecień 23, 2009, 20:05:30 » |
|
Też myślałam że one takie krótko kwitnące, ale ja w sumie cieszę się kwiatami ok 2 tyg 
|
|
|
|
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
|
zenia
|
 |
« Odpowiedz #99 : Kwiecień 23, 2009, 20:15:02 » |
|
Do tej pory nie zachwycałam się nimi,bo krótko kwitną, a jak przekwitną, to te gołe liście mnie denerwują.
Te liście też mnie denerwują, ale za to kwiatki przepięknie kwitną. Nie można się im oprzeć. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
awarta
Aktywny

prawie Bielsko-Biała :) strefa 6b
|
 |
« Odpowiedz #100 : Kwiecień 24, 2009, 06:20:21 » |
|
Anetko - piękności te Twoje tulipki i super, że udało się je uchować przed ślimaczorami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurczaczek
Nowicjusz
świętokrzyskie,strefa 6b
|
 |
« Odpowiedz #101 : Kwiecień 24, 2009, 21:06:46 » |
|
Anetko pooglądałam sobie twój ogródek.Tulipanki super.Jeśli mogę coś doradzić w sprawie skarpy to proponuję ją czymś u dołu zabezpieczyć.Inaczej po deszczu ziemia będzie spływać na chodnik. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinusek
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #102 : Kwiecień 24, 2009, 21:19:57 » |
|
A ja , na pewno , wygospodarowałbym tam troszeczkę miejsca dla sosny ościstej ( Pinus aristata ) . Myślę , że warto by było .... Pozdrawiam - "p" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #103 : Kwiecień 25, 2009, 14:04:16 » |
|
Anetko pooglądałam sobie twój ogródek.Tulipanki super.Jeśli mogę coś doradzić w sprawie skarpy to proponuję ją czymś u dołu zabezpieczyć.Inaczej po deszczu ziemia będzie spływać na chodnik.  Już mi mąż obiecał że zrobi mi murek lub małe palisady Anetko - piękności te Twoje tulipki i super, że udało się je uchować przed ślimaczorami.
A wiesz jak ja się cieszę  Myślałam że z nich już nic nie będzie, jak zobaczyłam te dziury Zeniu, nerwy przede mną, bo pierwszy raz będę miała same badyle Pinusek, działki za dużej nie mam więc z choinek rezygnuję, mimo że bardzo mi się podobają  A tak rozkwitł kolejny 
|
|
|
|
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
agabos
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #104 : Kwiecień 25, 2009, 15:34:31 » |
|
Piękny,nie widziałam jeszcze takiego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zenia
|
 |
« Odpowiedz #105 : Kwiecień 25, 2009, 19:26:43 » |
|
Anetko...na razie widzę same piękności. Z badylami sobie poradzisz. Na razie to tylko podziwiać. Na jesień już nie przepuszczę...też muszę nabyć parę odmian takich jak twoje. Po takich pięknościach to i badyle nie straszne. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inag1
Aktywny

Wielkopolska 6b
|
 |
« Odpowiedz #106 : Kwiecień 26, 2009, 13:43:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam-Ina
|
|
|
awarta
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #107 : Kwiecień 29, 2009, 09:14:06 » |
|
Anetko jak się ma Twój bezik. Przyjął się? Mój mnie nie posłuchał i zakwitnie jednak na fioletowo.  Ostatni tulipanek przepiękny. Wszystkie ładne, ale ten mi się podoba najbardziej. Chyba, że jeszcze jakieś piękności ukrywasz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #108 : Kwiecień 29, 2009, 09:18:52 » |
|
Bezik, sobie rośnie  Dostałam jeszcze jeden ciemno fioletowy. A tulipanki mam jeszcze 2 rozkwitnięte ale nie uwiecznione na fotkach 
|
|
|
|
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
iwona55
Gaduła

łódzkie strefa 6b
|
 |
« Odpowiedz #109 : Kwiecień 29, 2009, 10:13:25 » |
|
Anetko ogródek rozrzsta Ci się w super tempie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #110 : Kwiecień 29, 2009, 14:43:53 » |
|
Iwonko, wiesz jak się cieszę. Już nie jest tak monotonnie, jeszcze dojdą rośliny tarasowe i będzie jak w raju  A to ostatnie kwitnące tulipanki oraz bratki stojące na parapecie przy drzwiach 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2009, 06:49:03 wysłane przez aneta_76 »
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
awarta
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #111 : Kwiecień 29, 2009, 15:26:03 » |
|
Wiedziałam. Wiedziałam, że coś ukrywasz. Super Ci się udały te tulipanki. Pewnie na przyszły rok powiększysz kolekcję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sprekelia
Aktywny

Dziękuję za przyjaźń i odruch miłości :)
|
 |
« Odpowiedz #112 : Kwiecień 29, 2009, 21:25:57 » |
|
Oooch - papuzie tulipanki zabójcze - normalnie padam na zawał !! To jest cudneeee - czemu moje zostały pożarte przez nornice?!  Ale tak naprawdę to koją mi duszę  ))) są piękniuchne i poprostu aż aż aż  )) Śliczne fotki gardziołek - stwiedzam że nie ma zapalenia i wszystko w normie!! Piękniiutkieee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|