Ficus_killer
Aktywny

|
 |
« : Czerwiec 26, 2008, 12:26:01 » |
|
Witam, jestem nowym userem więc powinienem się przywitać. Kłaniam się nisko  . Na forum się zarejestrowałem bo nie chcę zawracać głowy mojej Ukochanej która jest już od dawna zalogowana - pozdrawiam i Ją. Ponieważ mam duuuużo (całych 14 - słownie czternaście  ) roślin to stwierdziłem, że przyda się czasami spojrzeć na forum i dowiedzieć się czegoś na ich temat. Zapewne zaliczam się do wąskiego grona MĘŻCZYZN (których również pozdrawiam). Mam nadzieję, że dacie trochę "fory" nowicjuszowi menowi hehe. Lubię swoje rośliny i dbam o nie jak najlepiej potrafię - poza taką jedną, którą moja Ukochana za karę mi skonfiskowała. Trzymajcie się 
|
|
|
|
|
|
Brak polskich liter - niemiecki komputer :/
|
|
|
|
JeyDee
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 26, 2008, 12:29:47 » |
|
Witaj nowy menie  . Czy mamy zgadywać, która to Ukochana ?
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam - Jola  A Stefek bezczelnie zmienił szkodę... Moje chychcie
|
|
|
|
Margaret
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 26, 2008, 12:37:32 » |
|
hej Menie, pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniula_87
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 26, 2008, 12:49:44 » |
|
Świetnego masz awatara  Sam zrobiłeś, czy to z forum?
|
|
|
|
|
|
"Każdy ma prawo do szczęścia, ale nie każdy ma szczęście do prawa." Werner Heisenberg skarby aniuli_87
|
|
|
nowira
Rezydent

łódzkie - strefa 6B
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 26, 2008, 12:51:50 » |
|
Witam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ficus_killer
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 26, 2008, 13:07:27 » |
|
Jeśli chodzi o zgadywanie to lubie zagadki. Chyba że ktoś mi stawia zagadkę to się irytuję jak nie mogę "trafić"  . A trafić można całkiem łatwo bo pisałem już u Niej nt. posiadanych roślinek. Zostałem uwieczniony w poście i skazany za rażące zaniedbanie ficusa - dlatego też uznałem, że swoją wiedzą -marną ale zawsze jakąś - pomogę w tworzeniu tego forum. Hehe A co do avatara to szukałem i szukałem... i znalazłem forumowego avka - strasznie długa lista tych avków, jest w czym wybierać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tulipan998
Aktywny

Województwo podkarpackie , strefa 6a
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 26, 2008, 15:01:15 » |
|
 witaj serdecznie Ficus_killer  Ciesze się , że następny mężczyzna dołączył do naszego forum .  To dla siebie : _____________$$_$_____________ _____$$$$$_______$____$$______ ___$$$$$$$$$_____$__$__$$_____ __$$$$$$$$$$$$___$_$__________ __$$$______$$$$__$_____$$$$$__ _$$$_________$$_$__$$$$$$$$$$_ _$$$_________$$__$$$$$$$$$$$$_ _$$$_________$$$$$$______$$$$_ __$$_________$$$_________$$$__ __$$________$$$__________$$$__ ___$$______$$$__________$$$___ ____$$$___$$$________$$$$$____ __$$$$$$_$__$$_$$$$$$$$_______ _$$$____$___$___$$____________ $$$$$_$$____$____$$___________ __$$$$$____$$$_$$$____________ ____________$$$$$_____________ ______________$$___________ Za Chiny ludowe nie mogę zgadnąć kim jest twa ukochana  . hmm.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ficus_killer
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 26, 2008, 18:55:07 » |
|
Raczej to nie jest trudna zagadka. Kiedyś się dowiecie ;P . Mam nadzieję, że dobrze będzie mi się funkcjonowało na tym Forum - nie każde tętni życiem tak jak Floraforum. To nie jest wazelina tylko fakt  . Razem z innym (tajemniczym) userem postaram się pokazać wam moją skromną gromadkę roślinek. Rozumiem, że ten motylek jest dla mnie a nie dla Ciebie - mała literówka  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
india
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 26, 2008, 18:56:48 » |
|
Witaj  Miło że postanowiłeś dołączyć 
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam  india
|
|
|
BarbaraWo
Gaduła

Siedlce...strefa 6a
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 26, 2008, 19:08:26 » |
|
Witaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ficus_killer
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 26, 2008, 20:03:15 » |
|
A tu możecie obejrzeć moje roślinki. Zapraszam do oglądania - zajmie to tylko chwilkę http://www.floraforum.pl/index.php/topic,7491.new.html#newJakby co można cosik napisać o nich. O co bardzo proszę, żeby moja Misia uwierzyła, że moje roślinki są jednak ładne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tulipan998
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 26, 2008, 20:17:18 » |
|
Tak to dla ciebie . A tak sie składa , że ( tylko sie nie śmiejcie...... ) ja mam na nazwisko motyl....  Artur Motyl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23Margo
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 27, 2008, 19:47:07 » |
|
Witaj serdecznie  Tajemniczy facet  , trzeba się zabawić w detektywa  . Tulipanku  lubimy motylki 
|
|
|
|
|
|
Cudownego słoneczka wszystkim życzę 
|
|
|
|
poli
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 27, 2008, 20:23:54 » |
|
Witaj serdecznie. Oj, jak Was oboje dopadnie forumowa zaraza, to już widzę te "podwójne" ilości roślin 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam serdecznie Pomorze, 7a
|
|
|
tulipan998
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 27, 2008, 20:52:52 » |
|
Tulipanku  lubimy motylki To fajnie ja też  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polanka
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 27, 2008, 23:06:32 » |
|
witam killera fikusów, kolekcja obejrzana, ładna a i owszem przekaż swojej Misi, że się podobuje, mój małż zamęczył mi parę kwiatów, więc podziwiam Twoją empatię dla świata istot żyjących inaczej 
|
|
|
|
|
|
Czujące istoty są niezliczone jak przestrzeń. Oby każda z nich bez trudu urzeczywistniała naturę swego umysłu.
|
|
|
Ficus_killer
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 28, 2008, 21:05:03 » |
|
Już przekazałem a raczej sama się dowiedziała. Kontroluje to co piszę (pod kontem kątem romansów  ). Jej kolekcję roślin też możecie zobaczyć na Forum  - kolejna podpowiedz. Lista podejrzanych się zawęża  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JOANNA
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 28, 2008, 22:25:39 » |
|
Motyl na tulipanie, jakie to urocze xD, pozdrowionka - JOANNA
|
|
|
|
|
|
Życzę miłego dnia - Asia
|
|
|
tulipan998
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #19 : Czerwiec 29, 2008, 10:26:11 » |
|
Motyl na tulipanie, jakie to urocze xD, pozdrowionka - JOANNA  No nieprawdaż Ficus_killer no powiedz wreszcie kim jest twa ukochana  , bo nie zgadnę i zaraz chyba padnę z ciekawości  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anntaris
|
 |
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 30, 2008, 10:41:39 » |
|
Cześć  .
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Danusia
|
|
|
Ficus_killer
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 30, 2008, 11:09:35 » |
|
Jedynie moge podpowiedziec, ze pisalem w jej watku (duzo juz podpowiedzialem) hehe. Dlugo sie nie odzywalem bo sesja i wyjazd za granice mnie pochlonal.
PS. Przepraszam za brak polskich liter - niemieckie klawiatury sa jakies dziwne :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kreska_
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 01, 2008, 00:19:50 » |
|
a witamy Pana serdecznie i niecodziennie  ładna kolekcja roślin. i z racji miłości kocio-roślinnej,avatar też  eh,jak już się jakiś trafi to zajęty...? już tylko killer... aha, znalazłam ją,Twą Ukochaną. *machamy*  oczywiście serdecznie pozdrawiam wszystkich,a Was oboje w szczególności! co dwie głowy,to nie jedna 
|
|
|
|
|
|
zielono mi  pozdrawiam serdecznie,Gośka
|
|
|
Ficus_killer
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 02, 2008, 12:07:59 » |
|
Dziekuje i pozdrowie Ja  . A Ja myslalem, ze troszke to zajmie forumowiczom dojscie do tego Kto jest tajemnicza osoba  . No coz ... na Forum z roslinkami tez mozna spotkac detektywow  . Hehe, zdarza sie, ze siedzimy na dwoch komputerach jednoczesnie i razem patrzymy sobie w statystyki (co robi drugie z nas)  . Smiesznie jest i to calkiem czesto  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tellerka
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 05, 2008, 10:40:32 » |
|
A może by tak uzupełnic profil o miejscowośc zamieszkania, gaduło? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bambi
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipiec 05, 2008, 11:17:34 » |
|
a ja wiem a ja wiem  prawdopodobnie 
|
|
|
|
|
|
pozrawiam, bambi
|
|
|
Ficus_killer
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipiec 05, 2008, 12:26:01 » |
|
Czyzbym zostal przylapany na zapychaniu Forum swoimi postami  ?? Miejscowosc zostala ustalona, wiec chyba juz niepodpadne Wladzy  ? Cos mi sie wydaje bambi, ze znasz odpowiedz hehe. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lulu
Rezydent

mazowieckie strefa klimatyczna 6B
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipiec 05, 2008, 14:53:51 » |
|
PS. Przepraszam za brak polskich liter - niemieckie klawiatury sa jakies dziwne :/
To nie kwestia niemieckiej klawiatury, tylko braku zainstalowania polskiego układu klawiatury w komputerze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ficus_killer
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 05, 2008, 16:25:03 » |
|
Niestety korzystam nie ze swojego komputera, a raczej laptopa. Co za tym idzie, nie ma tutaj polskich liter a rowniez pozamieniane miejscami sa literki "y" oraz "z". Nie wspominam w ogole o "ö" czy "ä" i znaczkow porozrzucanych po calej klawiaturze  . Mozna sie niezle pogubic przy tym  . Ale byka zrobilem z tym "kontem"  . Dziwne, staram sie sprawdzac post zanim go wysle  . Hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JOANNA
Aktywny