Forum ogrodnicze FloraForum.pl
Internetowe forum o kwiatach w domu, na balkonie
i w ogrodzie ... Zapraszamy do dyskusji
logo

Forum Ogrodnicze FloraForum.pl
Maj 25, 2012, 05:25:26
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Strony: 1   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Mój ogródeczek (dorotka)  (Przeczytany 358 razy)
dorotka
Nowicjusz
*

« : Czerwiec 11, 2008, 19:40:41 »

To mój mały ogródeczek, od zachodniej strony domu. Resztą ogrodu z drugiej strony domu rządzi się mama.

małego betonowego kręga wykorzystałam pod kolor różowo-biały

a to moje cacunie śliczniunie bratunie, tak na nie mówię, były ładniejsze, ale w maju było u nas bardzo zimno, deszczowo i wietrznie i ta pogoda mi je bardzo podniszczyła. Ratowałam je jak mogłam, ziemią, witaminami, bo chyliły się wtedy ku upadkowi. Więc teraz odżyły. Ale znowu ostatnio prawie po każdej nocy zauważyłam że chyba jakieś wredne ptactwo się do nich przyczepiło, bo niektóre wyglądają na potaraszone, poprzewracane, jakby jakieś chude zwierzę po nich chodziło jedząc robaki. Więc nawet wypodpierane są gałązkami zbitymi w ziemię. Pilnuję ich prawie jak oka w głowie.

małe zdjęcia wkleiłam bo to pierwszy raz mi się udało, nie myślałam że tak wyjdzie, z resztą mój ogródek jest bardzo skromny... na razie...
Pozdrawiam  Very Happy
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 15, 2008, 17:47:51 wysłane przez tellerka » Zapisane

Uśmiechnij się !!!
Monia68
Rezydent

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 11, 2008, 19:47:49 »

Dorotko, bardzo ładnie zapowiada się Twój ogródek Smile Masz ładne iglaki i sporo miejsca na nowe rośliny Smile
Bratki wymieniłabym na inne kwiaty, o tej porze nie wyglądają już zbyt atrakcyjnie, chociaż Twoje trzymają się nieźle.

Serdecznie pozdrawiam,
Monika
Mój ogród
Kolekcja
Aga73
Rezydent

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 14, 2008, 11:37:52 »

Bratkowo.. No, ale od czegoś trzeba zacząć Smile

..w życiu piękne są tylko chwile.. Smile
Strony: 1   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: