|
Kayenn
|
 |
« Odpowiedz #90 : Sierpień 17, 2008, 07:23:45 » |
|
Madzik, przepiekne te fotki sa. Dzieki, ze sie z nami, nimi podzielilas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23Margo
|
 |
« Odpowiedz #91 : Sierpień 17, 2008, 10:02:06 » |
|
Piękne zdjęcia  , dzięki madzik
|
|
|
|
|
|
Cudownego słoneczka wszystkim życzę 
|
|
|
bryanka0
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #92 : Sierpień 17, 2008, 15:56:16 » |
|
Madzik-ogladajac Twoje fotki ze storczykarni ma sie wrazenie,ze jest się w raju...cudeńka.
|
|
|
|
|
|
jestem jaka jestem
|
|
|
madzik
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #93 : Sierpień 17, 2008, 16:23:07 » |
|
Cieszę się, że zdjęcia się Wam podobają. W storczykarni jest cudownie, kto jeszcze nie widział na żywo szczerze polecam - przeżycie niezapomniane  Ja z pewnością jeszcze tam wrócę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aga73
|
 |
« Odpowiedz #94 : Sierpień 17, 2008, 17:27:45 » |
|
Świetna sesja. Madzia dzięki 
|
|
|
|
|
|
..w życiu piękne są tylko chwile.. 
|
|
|
Gosia
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #95 : Sierpień 18, 2008, 07:34:24 » |
|
Piękne zdjęcia- dziękuję.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Gosia
|
|
|
Krasnal
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #96 : Sierpień 18, 2008, 09:57:05 » |
|
Bardzo proszę o wstawienie do kalendarium spotkań (wystaw) daty 15.08.2009 jako II Zlotu Storczykomaniaków w Łańcucie. Proszę również o zaznaczenie tej daty w kolejnych latach jako daty corocznego Zlotu w Łańcucie.
|
|
|
|
|
|
Faceci, a szczególnie skrzaciki też kochają kwiaty. Krzysztof.
|
|
|
|
|
|
Aga73
|
 |
« Odpowiedz #98 : Sierpień 18, 2008, 12:45:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krasnal
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #99 : Sierpień 18, 2008, 16:07:00 » |
|
Krasnalki to takie małe ludziki, które czasami niedowidzą:  ) ale możesz wpisać na nastepne lata bo to już będzie stała data (hihi zrymowało mi się)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeyDee
|
 |
« Odpowiedz #100 : Sierpień 18, 2008, 16:08:12 » |
|
Niech ci będzie  .
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam - Jola  A Stefek bezczelnie zmienił szkodę... Moje chychcie
|
|
|
sbb28
Aktywny

razem cieplej
|
 |
« Odpowiedz #101 : Sierpień 18, 2008, 22:00:12 » |
|
Spotkanie było wspaniale  mimo ponad 11 godzin drogi dnia poprzedniego  atmosfera niezapomniana przekrój wieku od najmłodszego aspiranta Tulipana po najstarszą przedstawicielkę, która zawodowo uprawiała storczyki - Panią Helenę Juchę czyli : choroba nie rozróżnia wieku ni płci  nie zdążyłam stworzyć albumu ale tutaj wstawilam fotki może niektórzy sie rozpoznaja http://www.orchidarium.pl/forum/read_thr.php?f=0&r=18815&pg=2i tutaj troche inny zestaw http://swiatorchidei.pl/forum/viewtopic.php?t=1284&postdays=0&postorder=asc&start=15jak znajdę więcej czasu to stworzę album w fotosiku specjalnie dla Was sprawozdanie - proszę o cierpliwośc  data spotkań w kalendarzu zapisana  pozdrawiam Malgorzata
|
|
|
|
|
|
Per aspera ad astra - przez ciernie do gwiazd pozdrawiam Małgorzata
|
|
|
|
kiczulka
|
 |
« Odpowiedz #102 : Sierpień 18, 2008, 22:14:47 » |
|
Małgorzato, dziękujemy za linki do zdjęć  choć na spotkaniu mnie nie było, miło znów poczuć atmosferę storczykarni
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Ania
|
|
|
egrabow
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #103 : Sierpień 18, 2008, 22:43:34 » |
|
Jak ja Wam zazdroszczę - zarówno pięknych widoków i zapachów w storczykarni jak i spotkania zakręconych storczykowo sympatycznych uczestników. Dziękuję Małgosi i wszystkim pozostałym za piękne relacje.
|
|
|
|
|
|
Człowiek potrzebuje dwóch lat aby nauczyć się mówić a pięćdziesięciu, żeby nauczyć się milczeć. Ernest Hemingway Pozdrawiam - Kaśka Moje zielone
|
|
|
|
Margaret
|
 |
« Odpowiedz #104 : Sierpień 18, 2008, 22:52:34 » |
|
Ja rowniez dziekuje. Piekne zdjecia. Moze w przyszlym roku...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krasnal
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #105 : Sierpień 21, 2008, 11:15:49 » |
|
Ja też tam byłem 15.08. Oto kilka zdjęć. Niestety wstawienie wszystkich- a mam ich ponad 400 z tego radosnego dnia - jest ponad moje i fotosika możliwości. Wierzcie mi, że było rewelacyjnie , a jak będzie za rok to nawet boje się myśleć. Jak tu robić zdjęcia w takich warunkach????  Mieszkanka storczykarni - może jak ktoś pocałuje to zamieni sie w królową?    Wręczenie dyplomów uczestnictwa w Zlocie.  Wybaczcie ale nie mam siły na walkę z fotosikiem ( z duże pliki )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tulipan998
Aktywny

Województwo podkarpackie , strefa 6a
|
 |
« Odpowiedz #106 : Sierpień 21, 2008, 11:46:09 » |
|
Myślałem , że z tego forum to tylko Małgorzata ( sbb28 ) i ja byłem na tym spotkaniu , a tu proszę i Krasnala rozpoznałem  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sbb28
Aktywny

razem cieplej
|
 |
« Odpowiedz #107 : Sierpień 21, 2008, 20:17:34 » |
|
Za mało się rozgladałeś  lub zbyt spiety byłeś  gdybym Ci sie nie przedstawila i wypytała ktoś zacz i z jakiego forum także nie wiedzial byś, że byłam  Przecież nikt z nas nie miał przypietych plakietek z nickami pozdrawiam Małgorzata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23Margo
|
 |
« Odpowiedz #108 : Sierpień 21, 2008, 20:44:07 » |
|
Małgosiu  to niezły pomysł na przyszłość  , takie plakietki z nikami .
|
|
|
|
|
|
Cudownego słoneczka wszystkim życzę 
|
|
|
danuta pańczyk
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #109 : Sierpień 21, 2008, 21:14:07 » |
|
Witam, Bardzo mi się podoba to pierwsze zdjęcie. Świetne ujęcie! Tę żabę całuje codziennie i nic?  Pewnie jest z innej bajki:))) Pomysł z nickami bardzo mi się podoba. Pewnie do przyszłego roku coś wymyślimy. Bardzo mi szkoda, że nie widzicie tych wszystkich śliczności, które pojawiły się w poniedziałek. Głównie katlejaste. Cuda-niewidy, w wolnej chwili zrobię zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie, Danka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aga73
|
 |
« Odpowiedz #110 : Sierpień 21, 2008, 21:18:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
egrabow
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #111 : Sierpień 21, 2008, 21:43:35 » |
|
Aga - Tulipan jest niepełnoletni i pewnie by spanikował - Krasnal może byłby lepszym kandydatem  . Czekam na dalsze relacje ze Storczykarni 
|
|
|
|
|
|
Człowiek potrzebuje dwóch lat aby nauczyć się mówić a pięćdziesięciu, żeby nauczyć się milczeć. Ernest Hemingway Pozdrawiam - Kaśka Moje zielone
|
|
|
tulipan998
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #112 : Sierpień 22, 2008, 13:54:45 » |
|
To z tymi plakietkami to dobry pomysł  / Aga - Tulipan jest niepełnoletni i pewnie by spanikował - Krasnal może byłby lepszym kandydatem  . Czekam na dalsze relacje ze Storczykarni  Jaka żaba  , nie widziałem jej  ( widać za bardzo fascynowały mnie storczyki  ) Kto to wie żabka czy żabek , a może jednak żabek  . Ja żadnych eksperymentów się nie podejmuje  , a poza tym to sztuczne jest  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
egrabow
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #113 : Sierpień 22, 2008, 15:56:25 » |
|
A nie mówiłam że Tulipan spanikuje  . Tulipanku w życiu czasami trzeba iść na całość  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tulipan998
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #114 : Sierpień 22, 2008, 19:13:13 » |
|
A nie mówiłam że Tulipan spanikuje  . A ja myślałem , że się jakoś od tego wywinę   . A ty byś nie spanikowała ?  Zresztą porzucimy już to , bo się nie na temat robi  i to nie wątek " żaba w storczykarni"  tylko "storczykarnia w Łańcucie "  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sbb28
Aktywny

razem cieplej
|
 |
« Odpowiedz #115 : Sierpień 22, 2008, 22:04:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aga73
|
 |
« Odpowiedz #116 : Sierpień 22, 2008, 22:34:37 » |
|
Żałuję, że mnie nie było, ale w przyszłym roku na głowie stanę żeby się zjawić. Super, że nowa dostawa dotarła szczęśliwie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|