|
nataliaada
|
 |
« Odpowiedz #30 : Luty 02, 2009, 10:32:52 » |
|
Pictus nie ma białych ale srebrne wzorki 
|
|
|
|
|
|
Wystarczy Natalia 
|
|
|
|
|
|
makosz11
|
 |
« Odpowiedz #32 : Luty 02, 2009, 13:45:55 » |
|
Ten w białe plamki? Ja mam i mogę się podzielić  . Także inne rośliny, ale do mnie chyba nikt nie zagląda  Zagląda się, zagląda i to nieomal codziennie we wszystkie wątki i zakątki FF, ale zachwytami przelewać nie wolno to co pisać? Chyba tak jak ja - jedynie czytać i oglądać 
|
|
|
|
|
|
Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi : iść przez życie nie czyniąc hałasu. 
|
|
|
chinanit
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #33 : Luty 02, 2009, 13:52:13 » |
|
 Tu nie o chwalenie chodzi, tylko jak pokazałam część swoich roślin, to miałam non stop zapchaną skrzynkę. A teraz jak proszę te osoby o kontakt i adres, to trudno się doprosić  . Znaczy, że to było tak na wszelki wypadek?  Niestety, nie mogę pisać do każdego osobno. Macie tu jakąś Tablicę Ogłoszeń?  Tak na przyszłość pytam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aiszo
Rezydent

Dolny Śląsk - 7a
|
 |
« Odpowiedz #34 : Luty 02, 2009, 13:52:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Przyjdzie czas, przyjdzie rada. Ania.
|
|
|
chinanit
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #35 : Luty 02, 2009, 14:02:57 » |
|
Miłe Panie, przesadzacie  . Macie tu sporo roślin, które chętnie widziałabym u siebie. Ale fakt- hipeastrum ani fiołków nie zbieram. Za to hoi zrobiło się zwyczajnie za dużo. Czyja to wina?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aiszo
Rezydent

Dolny Śląsk - 7a
|
 |
« Odpowiedz #36 : Luty 02, 2009, 14:06:33 » |
|
Upsss. Zanim wysłałam, Ty napisałaś posta. Nie mogę uwierzyć, że masz zapchaną skrzynkę z prośbami o szczepki  . Przecież w większości przypadków (85%) nikt z nas nie widział takich roślin na oczy. I jak zaproponować coś na wymianę, skoro wszystko masz? Tablicę ogłoszeń mamy, owszem. Wystarczy przelecieć główne tematy http://www.floraforum.pl/index.php/board,29.0.htmlhttp://www.floraforum.pl/index.php/board,40.0.html
|
|
|
|
|
|
Przyjdzie czas, przyjdzie rada. Ania.
|
|
|
|
amarylka
|
 |
« Odpowiedz #37 : Luty 02, 2009, 14:07:41 » |
|
Chinanit - a czego Ty jeszcze możesz chcieć?  Przecież chyba wszystko już masz? Ja nawet nie śmiałabym Ciebie prosić (chociaż właściwie to zrobiłam  ) o "to, czy tamto"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chinanit
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #38 : Luty 02, 2009, 15:44:31 » |
|
Wszystko? He,he... A mnie się wydaje, że to Wy macie wszystkie fiołki, hoje, hipeastrum, czy skrętniki. To skąd te listy zamówień jak stąd do Warszawy?  A co bym jeszcze chciała, to pisałam na swojej stronie i pisałam u różnych osób w ich wątkach o roślinach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amarylka
|