|
Monia68
|
 |
« Odpowiedz #180 : Luty 12, 2008, 08:56:48 » |
|
Otóż to...Cieszyłabym się bardziej, gdyby to był już marzec...teraz tylko się martwię, żeby nic nie zmarzło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BASIA TEL
|
 |
« Odpowiedz #181 : Luty 12, 2008, 10:41:22 » |
|
dziewczynki ...latem będziecie narzekały ..że nie ma lata.... właśnie luty o tym decyduje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeyDee
|
 |
« Odpowiedz #182 : Luty 12, 2008, 10:45:37 » |
|
A dokładniej, Basiu ? Co wróży taki luty jak aktualny ?
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam - Jola  A Stefek bezczelnie zmienił szkodę... Moje chychcie
|
|
|
|
BASIA TEL
|
 |
« Odpowiedz #183 : Luty 12, 2008, 10:48:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monia68
|
 |
« Odpowiedz #184 : Luty 12, 2008, 12:11:41 » |
|
W zeszłym roku trochę zimy było...a lato w sumie słabiutkie, przynajmniej u mnie. Na szczęście więc prognozy coraz rzadziej się sprawdzają 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa-Maria
Gaduła

Małopolska - strefa 6b
|
 |
« Odpowiedz #185 : Luty 12, 2008, 18:17:54 » |
|
Zerknijcie na te prognozy: http://www.twojapogoda.pl/ Prognoza sezonowa jest bardzo ciekawa.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam serdecznie - Ewa
|
|
|
|
Monia68
|
 |
« Odpowiedz #186 : Luty 12, 2008, 18:23:10 » |
|
Rzeczywiście bardzo ciekawa, mam nadzieję, że będzie tak ciepło, jak zapowiadają...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jolciajci
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #187 : Luty 13, 2008, 00:50:36 » |
|
Witam serdecznie  . U nas wieczorami jest niestety zimno i moze to wstrzyma wychodzenie roślinek na powierzchnię  . Ten luty to nam zrobił niespodziankę  . Osobiście to wolała bym aby to był marzec  . Ewciu przeleciałam tą pogodę pobierznie i wydaje mi się że w tej galerii jest wrocławski ogród botaniczny  Mam tylko nadzieję że nie przyjdą duże mrozy i nie będzie dużych szkód wśród naszych roślinek. Nawet moje psie zgłupiało od tych anomali bo zaczęła się okropnie lenić , a trwa to już dobry miesiąc  Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i zapraszam częściej 
|
|
|
|
|
|
jestem jaka jestem . pozdrawiam serdecznie JOLA
|
|
|
|
aiszo
|
 |
« Odpowiedz #188 : Luty 13, 2008, 00:54:19 » |
|
Jolu, ja w prognozy przestałam już wierzyć! Przecież w "telewizorni" od trzech dni malują we Wrocławiu słońce i 7-8 stopni, a jest pochmurno, mglisto i plus 3 
|
|
|
|
|
|
Przyjdzie czas, przyjdzie rada. Ania.
|
|
|
|
inna jagna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #189 : Luty 13, 2008, 09:50:52 » |
|
Jolu, jeśli Twój pies dużo przebywa w ogrodzie, to na jego przepowiedniach możesz jak najbardziej polegać  Kiedy jeszcze miałam psa mieszkającego na zewnątrz (jego wybór, w domu zawsze mu było za ciasno i za gorąco), zawsze wiedziałam, kiedy idzie wiosna, a kiedy będzie zimno  O nadejściu wiosny sąsiedzi też wiedzieli, bo Miszowe kudły fruwały po całej okolicy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BASIA TEL
|
 |
« Odpowiedz #190 : Luty 13, 2008, 10:08:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #191 : Luty 13, 2008, 12:22:56 » |
|
To fakt Basiu  , psiaki z reszta tez, zrzucaja futro i nie interesuje ich, kto to wszystko posprzata  , moja psina tez zaczyna szalec z wymiana "stroju" na letniejsze 
|
|
|
|
|
|
wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen ........gdy glowa pelna marzen........
|
|
|
jolciajci
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #192 : Luty 14, 2008, 03:34:28 » |
|
Witam serdecznie. Aniu ja tylko się boję żeby nie było mrozu bo nasze kwiatki dostaną po łebkach Jagienko moja psina jest domatorem i wyobraż sobie ile mam tego psiego pierza w domu  . Nic nie pomaga wyczesywanie bo co ma z niej zleżć to i tak musi. Jedno jest pewne że psy jak ma być zimno to sierści nie gubią Basiu mam nadzieję że masz rację i roślinki sobie poradzą , bo szkoda by było tej naszej troski i roboty przy nich jakby miały zmarnieć Neno to prawda że jest bałagan z tą sierścią , ale taka już nasza dola że jak chciałyśmy mieć oddanego przyjaciela to musimy się z tym liczyć  Jak u ciebie też jest zmiana stroju to może już będzie w końcu ciepło , taką mam nadzieję .A tak swoją drogą to co byśmy zrobiły bez tych naszych sierściuchów i kto by nas tak serdecznie witał jak wracamy do domu  Pozdrawiam was cieplutko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #193 : Luty 14, 2008, 20:10:03 » |
|
Nooooo, zwlaszcza, ze jak moj mnie wita to jeszcze kicha i smarka na wszystkie stony ze szczescia  , ale i tak go uwielbiam 
|
|
|
|
|
|
wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen ........gdy glowa pelna marzen........
|
|
|
Ewa-Maria
Gaduła

Małopolska - strefa 6b
|
 |
« Odpowiedz #194 : Luty 14, 2008, 20:45:27 » |
|
Jolciu i ja chciałabym aby to był już marzec - chociaż koty w okolicy już na dobre marcują. Nie dziwię się więc Twojemu psu - pogoda wszystkim pokręciła w głowach. O roślinki też bardzo się martwię - na dzisiejszą noc zapowiedzieli -6C!!! Jolciu, wczoraj otrzymałam paczkę z nasionami i cebulami - zapraszam Cię do siebie.  ![]()
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam serdecznie - Ewa
|
|
|
jolciajci
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #195 : Luty 15, 2008, 01:45:50 » |
|
Neno to prawda że beż nich nie wiemy co bysmy zrobiły bo tak je uwielbiamy  Ewciu ja też się martwię o roslinki , ale bedzie co ma być  . Już biegnę do ciebie zobaczyć te śliczności
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iwona13
|
 |
« Odpowiedz #196 : Luty 15, 2008, 06:47:08 » |
|
he he to dla mnie w sam raz  ja tam nie lubie upałów i najlepiej sie czuje w temperaturze około 24 st więc Basiu ja trzymam kciuki zeby bylo tak jak mówisz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ela G.
|
 |
« Odpowiedz #197 : Luty 15, 2008, 08:52:51 » |
|
Pooglądałam sobie twoje nasionka- ależ masz różnorodne datury! Ja posiałam tylko z takiej torebki , bo tylko takie udało mi sie zdobyć  Posiałam 23 stycznia- ale nic nie widać...Może niewypał? Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|