|
BASIA TEL
|
 |
« Odpowiedz #30 : Grudzień 08, 2007, 09:38:22 » |
|
Nena zacznijmy od początku ...masz wgrane zdjęcia na dysk ...i obrobione np. ja szykuję je w programie photoFiltre ,a potem zapisuję gotowe do "moich obrazów",,zarejestrowałam sie w fotosiku ,i zainstalowałam wszystkie opcja jakie tam mi dawał ,między innymi "fotosik menager"...mam go na pulpicie ...i jak chcę wysłać zdjęcie na forum ..klikam na niego ..i wcale już nie wchodze do fotosika ...on wybiera mi z folderu ..moje obrazy ...to co chcę wkleić ...i sam prześle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monia68
|
 |
« Odpowiedz #31 : Grudzień 08, 2007, 09:47:26 » |
|
Asiu, jeśli możesz instalować wszystko, co chcesz, zrób, jak radzi Basia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #32 : Grudzień 08, 2007, 19:34:23 » |
|
Ok dziewczynki!!!! Dzieki za rady. Musze zalogowac sie na fotosika i juz. Potem juz chyba jakos sobie poradze. Wlasnie o to mi chodzilo, czy musze zalogowac sie w fotosika, lub cos innego...  No to do dziela...
|
|
|
|
|
|
wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen ........gdy glowa pelna marzen........
|
|
|
|
BASIA TEL
|
 |
« Odpowiedz #33 : Grudzień 08, 2007, 20:33:10 » |
|
na barykady 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAJO
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #34 : Grudzień 09, 2007, 00:42:06 » |
|
Mam pytanie . Czy u kogoś Fotosik meneger nie chce się zainstalować ?Ja zalogowałam się w fotosiku i chciałam zainstalować menegera. Mój komputer zapytał czy chcę napewno ponieważ zainstalowanie jest niebezpieczne i jeszcze tam jakieś dyrdymały. I nie puścił.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monia68
|
 |
« Odpowiedz #35 : Grudzień 09, 2007, 09:21:34 » |
|
Ja nawet nie próbowałam instalować, bo mąż nie pozwala mi zaśmiecać komputera 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BASIA TEL
|
 |
« Odpowiedz #36 : Grudzień 09, 2007, 11:33:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rene10x
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudzień 09, 2007, 12:36:15 » |
|
Ja nawet nie próbowałam instalować, bo mąż nie pozwala mi zaśmiecać komputera  dobrze ze mojego nie interesuje komp,dziele sie tylko z dziecmi 
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam
|
|
|
|
Zoe
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Grudzień 09, 2007, 13:46:15 » |
|
W naszym świecie nie ma nic za darmo. Nawet jak tak piszą. Zarówno jak pobierzesz pasek googla jak i menadżera fotosika to płacisz, bo oni pobierają informacje o twoim komputerze i twoich preferencjach. W ten sposób badają jaką obsługuja społeczność i dlatego decyzje o uruchomieniu takiej czy innej usługi są bardziej trafione. Trafione decyzje to powiększanie rynku, to się wiąże większymi obrotami(część usług jest płatna), pozycja na rynku itp. Czyli z ilością kasy w kieszeni. Nietrafiona decyzja zawsze oznacza stratę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAJO
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #39 : Grudzień 09, 2007, 20:18:32 » |
|
Ja się nie znam na komputerze , ale jest napisane Windows XP. Czy to dobrze czy źle ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monia68
|
 |
« Odpowiedz #40 : Grudzień 10, 2007, 08:21:20 » |
|
MAJO, bardzo dobrze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAJO
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #41 : Grudzień 10, 2007, 11:28:11 » |
|
Dzięki. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jolciajci
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #42 : Grudzień 11, 2007, 00:05:48 » |
|
Witaj Neno100  Wczoraj odwiedziłam twój wątek od pierwszego postu. Masz bardzo ładnie i bardzo mi się u ciebie podoba . Ja wiem że to trochę póżno apropo wątku , ale nie było za bardzo czasu  . Jest coraz więcej ogródków a czasu coraz mniej . Myślę że teraz już będę na bierząco  . Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
jestem jaka jestem . pozdrawiam serdecznie JOLA
|
|
|
Babopielka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #43 : Grudzień 12, 2007, 12:30:24 » |
|
Ja też Cię odwiedziłam chociaż czasu mało przed świętami ale za to po -będziemy miały czas na forum 
|
|
|
|
|
|
Pamiętajcie o ogrodach. Bożena
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #44 : Grudzień 12, 2007, 19:56:12 » |
|
Wcale sie Wam nie dziwie dziewczyny, u mnie z czasem tez ostatnio krucho, a jak go mam to najchetniej klade sie na rogoweczce...  , zima ogolnie dziala na mnie strasznie, jestem beznadziejna jesli chodzi o humorki i ciagle zmeczona, kiedy jeszcze do tego dochodza jakies problemiki  . Nawet jeszcze fotosika nie zainstalowalam  , za co serdecznie przepraszam monie i basie (obiecanki cacanki co?). Wszystkim dzieki za odwiedzenie (mimo wszystko mojego watku  ). Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny!!!!
|
|
|
|
|
|
wszystko sie moze zdarzyc-Wunder geschehen ........gdy glowa pelna marzen........
|
|
|
|
Monia68
|
 |
« Odpowiedz #45 : Grudzień 13, 2007, 09:15:23 » |
|
Asia, też Cię serdecznie pozdrawiam i nie przejmuj się zdjęciami  U nas nareszcie dzisiaj pokazało się trochę słońca, od razu lepiej mi się zrobiło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Babopielka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #46 : Grudzień 13, 2007, 15:13:11 » |
|
A ja wklejam zdjęcia przez imageshack i jest lepiej niż przez fotosika 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #47 : Grudzień 13, 2007, 19:16:03 » |
|
hej hej dziewczyny juz jestem na fotosiku i wkleilam pare zdjec z tych lampek swiatecznych... Co dalej??? Jak mam je przerzucic na flore?  Z gory dziekuje za Wasza pomoc! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #48 : Grudzień 13, 2007, 19:50:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #49 : Grudzień 13, 2007, 19:51:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #50 : Grudzień 13, 2007, 19:52:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #51 : Grudzień 13, 2007, 19:58:32 » |
|
mam mam mam!!!!!!!!! Jestem "genialna"  Raczej uparta cha cha... Jak mnie cos dreczy i wkurza to musze dopiac swego ( straszny charakterek). Z gory przepraszam za jakosc zdjec, ale jak juz wczesniej wspominalam, po ciemku mi nie wychodza wogole... Ulica wyglada duzo ladniej w rzeczywistosci, zreszta ja zawsze powtarzam, ze oka czlowieka nie da sie zastapic zadnym aparatem swiata. To co odbieramy w rzeczywistosci ma inne wymiary mimo wszystko (ale to tylko moja opinia  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #52 : Grudzień 13, 2007, 20:04:53 » |
|
Wiem juz, ze musze podawac inne wymiary zdjec, pryz ich obrobce. Weszlam na ich powiekszenie...  . Totalna tragedia! Jeszcze raz sorki za jakosc i rozmiar, wogole nie maja efektu ( w oryginale jednak lepiej wyglada). Tak to jest, czlowiek uczy sie na bledach... Pozdrawiam wszystkie!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeyDee
|
 |
« Odpowiedz #53 : Grudzień 13, 2007, 20:06:19 » |
|
A od czego wyobraźnia ?  Pięknie to musi wyglądać 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam - Jola  A Stefek bezczelnie zmienił szkodę... Moje chychcie
|
|
|
|
rene10x
|
 |
« Odpowiedz #54 : Grudzień 14, 2007, 08:47:23 » |
|
ladnie to wyglada
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam
|
|
|
|
Monia68
|
 |
« Odpowiedz #55 : Grudzień 14, 2007, 09:30:35 » |
|
Asiu, pięknie i już tak świątecznie, aż miło popatrzeć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Babopielka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #56 : Grudzień 14, 2007, 12:59:41 » |
|
Ja też miałam problemy z wklejaniem zdjęć ,a jak już mi sie udało to jedno było takie ogromne ,że się nie mieściło na stronie :-)ale metoda prób i błędów każdy z nas się uczy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #57 : Grudzień 14, 2007, 17:00:23 » |
|
ale metoda prób i błędów każdy z nas się uczy  No wlasnie!!!  Co do oswietlenia swiatecznego naszej ulicy to naprawde duzo ladniej wyglada w rzeczywistosci, cale szczescie , ze macie wyobraznie jak pisze Jey Dee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BASIA TEL
|
 |
« Odpowiedz #58 : Grudzień 14, 2007, 17:50:37 » |
|
 witaj Nena ...ja w aparacie ustawiam zdjęcia "noc"..ale nie wiem jaki masz aparat,no i błyska..albo 'fajewarki" zresztą efekt jest taki ,aby było widac ..lampki  ,ciesze sie że wklejasz  ,ja rzuciłam sobie na pulpit ,właściwie sam ulokował sie menager fotosik  ,i z niego wklejam ,nie wchodząc do fotosika  ," wybierz plik" ,i wybieram z dysku z folderu "moje obrazy"...po uprzednim zmiejszeniu w programie photofiltre ,,tak na marginesie wspominam ,i także po długich walkach i kombinowaniach  ,pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nena100
|
 |
« Odpowiedz #59 : Grudzień 18, 2007, 19:37:22 » |
|
Basienko ja traba jestem wiesz...  , nie mam wprawdzie opcji "noc" w aparacie, ale mam manualne ustawianie parametrow, no i ja jak to ja zapomnialam o tym...  .Wale zdjecia na automacie, zamiast troche sie pobawic, ale w sumie nie dziwota, w takie zimno i z braku czasu, nie przyszlo mi to na mysl... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|