|
probeta
|
 |
« : Wrzesień 23, 2007, 19:32:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kamihash
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 23, 2007, 21:45:39 » |
|
ale za to ładnie się nazywa  pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam cieplutko  Kamila
|
|
|
_ula_64
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 24, 2007, 11:31:09 » |
|
Beatko a może za mało chuchasz na nią,może pochwal ją chociażby że tak ładnie się nazywa 
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam Ula
|
|
|
|
Petra
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 24, 2007, 12:05:44 » |
|
Jest śliczna, te pofałdowane końcówki listków nadają jej uroku, gdzieś czytałam że u niej to normalne takie powolne przyrastanie, jest podobno bardzo kapryśną hoją, zawsze jak ją widzę na aukcji to mam chęć ją zalicytować ale jak narazie się powstrzymuję i wybieram coś innego, może kiedyś się skuszę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inna jagna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 25, 2007, 11:08:31 » |
|
zawsze jak ją widzę na aukcji to mam chęć ją zalicytować ale jak narazie się powstrzymuję i wybieram coś innego, może kiedyś się skuszę Zapomniało mi się, że to wredota i kupiłam sadzonkę Chyba mnie lubi (na razie, przynajmniej), bo po tygodniu siedzenia w mnożarce zaczyna wypuszczać korzonki Mam nadzieję, że nie zacznie grymasić, kiedy przyjdzie pora przesadzania do doniczki  Potem może sobie rosnąć nawet bardzo wolno, byle chciała rosnąć w ogóle... jest naprawdę śliczna i bardzo chciałabym mieć choćby maleńką roślinkę... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tellerka
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 25, 2007, 11:12:21 » |
|
Trzymamy więc kciuki  --- aż mnie zdziwiło że coś w hojach się pojawiło.. teraz tylko te fioki i fiołki  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inna jagna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 25, 2007, 11:15:23 » |
|
teraz tylko te fioki i fiołki No właśnie postanowiłam to zmienić Liczę na to, że jak w hojach drgnie, to może uda mi się chociaż trochę przed fiołkową zarazą obronić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rene10x
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 25, 2007, 11:15:45 » |
|
jagna tylko za duzo, nie dmuchaj na nia ,wazne ze puscila korzonki 
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam
|
|
|
|
inna jagna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 25, 2007, 11:17:51 » |
|
jagna tylko za duzo, nie dmuchaj na nia Nie dmucham w ogóle Dzisiaj zajrzałam, bo musiałam w mnożarce zrobić małe przemeblowanie - i dokonałam bardzo miłych odkryć Generalnie większość sadzonek po około 10 dniach mnożarkowej odsiadki ma już punkt zaczepienia, za tydzień-dwa pójdą do doniczek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rene10x
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 25, 2007, 11:23:37 » |
|
bardzo sie ciesze , moja juz siedzi 2 tygodnie i nic 
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam
|
|
|
krysp50
Gaduła

Wielkopolska 7a
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 25, 2007, 11:25:23 » |
|
Baaaaaaardzo ładna ta hoja  Może u mnie wolno rosnąć, nawet byłoby wskazane  tylko..... muszę poszukać 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Krysia
|
|
|
|
makosz11
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 26, 2007, 12:34:20 » |
|
Wcale nie tylko fiolki,fiołki,fiołki bo ja akurat czytam wszystko co hoje,hoje i hoje... wiem o nich tylko tyle,że nazwy szkadanie łacińskie...wracają u mnie do łask makramy sufitowe własnie dla hoii i chociaz bym w końcu spadła z drabiny ,to w tym oknie będą rosły...
|
|
|
|
|
|
Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi : iść przez życie nie czyniąc hałasu. 
|
|
|
|
anntaris
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 28, 2009, 15:25:01 » |
|
Beata, Jagna jak tam Wasze hoje  ? Rosną? Zastanawiam się nad zakupem sadzonki kanyakumariany na wiosnę. Próbować z tą odmianą, czy dać sobie spokój?
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Danusia
|
|
|
mery
Gaduła

Lato, lato zostań dłużej...
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 29, 2009, 16:49:57 » |
|
Kanyakumariana jest także na mojej liście wiosennych (niezbędnych  !) zakupów, więc przyłączam się do prośby Danusi  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
probeta
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 29, 2009, 16:53:34 » |
|
Moja powędrowała do koleżanki i tam rośnie - u mnie nie chciała ale i światła ma tam więcej niż ja jej mogłam zapewnić. Rośnie jednak wolno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mery
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 29, 2009, 17:06:01 » |
|
Hmm  ...czyli grymaśnica jak większość hoi...zobaczymy  , coraz bardziej mam na nią ochotę  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 29, 2009, 18:39:38 » |
|
Mery lubi wyzwania 
|
|
|
|
|
|
"Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie..."
Jose Saramago
|
|
|
|
kiczulka
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 29, 2009, 18:49:50 » |
|
Mery lubi wyzwania  ... i trzeba dodać, że jej poddają się największe grymaśnice. Coś mi się wydaje, że latem zobaczymy kolejne zwycięstwo Mery 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Ania
|
|
|
|
23Margo
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 29, 2009, 18:50:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
Cudownego słoneczka wszystkim życzę 
|
|
|
|
anntaris
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 29, 2009, 19:30:46 » |
|
Ja się chyba też skuszę  . Zakochałam się w jej kwiatuszkach  , choć znając życie będzie ciężko.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Danusia
|
|
|
arek
Aktywny

lato, plaża, słońce, zapomnienie... lalalala
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 30, 2009, 08:54:49 » |
|
Moja powędrowała do koleżanki i tam rośnie - u mnie nie chciała ale i światła ma tam więcej niż ja jej mogłam zapewnić. Rośnie jednak wolno.
rośnie? na moje oko wygląda identycznie 
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam arek ...la la la la la laaaaaa back to black.... 
|
|
|
|
anntaris
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 30, 2009, 09:40:34 » |
|
Arek, nie mów, że Ty jesteś tą koleżanką  .
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Danusia
|
|
|
arek
Aktywny

lato, plaża, słońce, zapomnienie... lalalala
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 30, 2009, 09:58:43 » |
|
Arek, nie mów, że Ty jesteś tą koleżanką  . zapewniam, ze nie, ale widzę foto w wątku i takie coś samego widziałem w poprzednią sobotę na parapecie naszej wspólnej koleżanki (czyli ja z Beatą mamy wspólna koleżankę 
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam arek ...la la la la la laaaaaa back to black.... 
|
|
|
mery
Gaduła

|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 30, 2009, 12:41:23 » |
|
Mery lubi wyzwania   jasne! Coś mi się wydaje, że latem zobaczymy kolejne zwycięstwo Mery   mam taką nadzieję Aniu, o ile uda mi się kupić sadzonkę. oczywiście  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiczulka
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 30, 2009, 13:37:11 » |
|
Mery, będę Ci kibicować  I wszystkim, którzy zdecydują się na sadzonkę  W pewnym sensie to jej powolne rośnięcie jest jej atutem  Zbyt szybko nie zajmie parapetu 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Ania
|
|
|
KASIK 13
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 18, 2009, 17:18:46 » |
|
Zaczarowała mnie swoimi listkami, a teraz kiedy o niej poczytałam włosy stanęły mi na głowie, że to taka grymaśnica. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_Ida_
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 30, 2009, 13:13:41 » |
|
No i padło również na mnie. Podjęłam wyzwanie!  Wczoraj przyjechała do mnie malusia Kania kuma Mariana  Zobaczymy co dziewczynka pokaże... bardzo mi się listki podobają, wygląda w rzeczywistości o wiele lepiej niż na zdjęciach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystal
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 30, 2009, 13:20:43 » |
|
No to gratulujem, Iduś, gratulujem!  Niech Twa odwaga zaowocuje pełną współpracą Kani Marana Q  , znaczy - kuma Mariana kani  A wiesz, Iduś, co było moją pierwszą myślą, jak się kiedyś przyjrzałam tej Kani?...  Że ona taka bardzo, bardzo! podobna do ficusa pumili, i jako taka na pewno spodobałaby się naszej Idzie!  No i proszę.  Prorokinim?... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_Ida_
|