|
agar
|
 |
« Odpowiedz #60 : Maj 01, 2009, 18:33:57 » |
|
Paolko, Ewo, co tu dużo gadać - piękne kwiatki nam tu pokazujecie  Pozostaje tylko podziwiać i liczyć na to, że kiedyś i my doczekamy takich śliczności.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Agnieszka
|
|
|
paolka
Gaduła

Strefa klimatyczna 7a
|
 |
« Odpowiedz #61 : Maj 01, 2009, 18:35:00 » |
|
No Ewa u Ciebie dużo większa kiść. U mnie kilka opadło i dlatego wygląda tak biednie. Zdjęcie całej ciężko będzie zrobić, bo na parapecie ciasno i w dodatku kwiaty wyrosły na łodydze bezliściowej...
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Paulina
|
|
|
|
Katarzyna
|
 |
« Odpowiedz #62 : Maj 01, 2009, 18:59:54 » |
|
Tylko pozazdrościć  wielkie brawa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23Margo
|
 |
« Odpowiedz #63 : Maj 01, 2009, 19:08:17 » |
|
Nooooo !!!  To jest widok . Piękne kwiatuszki , oj ślinię się ślinię Na razie pozostaje w sferze moich marzeń 
|
|
|
|
|
|
Cudownego słoneczka wszystkim życzę 
|
|
|
bee
Aktywny

wielkopolska 6b
|
 |
« Odpowiedz #64 : Maj 02, 2009, 08:57:21 » |
|
Od dzisiaj u mnie na liście marzeń 
|
|
|
|
|
|
" Ile razy mogę słuchać, mogę słuchać o tym, że ktoś obiecał 1000 rzeczy ale zrobił tylko 2; Z dniem każdym narasta we mnie przekonanie ,że to nie są dobre chęci tylko taaanie gaaadanie. Tanie gadanie, wartością słowa jest jego dotrzymanie .."
|
|
|
bee
Aktywny

wielkopolska 6b
|
 |
« Odpowiedz #65 : Czerwiec 06, 2009, 12:01:39 » |
|
Już nie na liście marzeń. Ziściło się. Na razie wygląda tak. 
|
|
|
|
|
|
" Ile razy mogę słuchać, mogę słuchać o tym, że ktoś obiecał 1000 rzeczy ale zrobił tylko 2; Z dniem każdym narasta we mnie przekonanie ,że to nie są dobre chęci tylko taaanie gaaadanie. Tanie gadanie, wartością słowa jest jego dotrzymanie .."
|
|
|
|
agar
|
 |
« Odpowiedz #66 : Czerwiec 06, 2009, 16:13:57 » |
|
Bee, czy to na pewno parasitica lao? Nie wiem, może to kwestia zdjęcia, ale jakoś niepodobna do innych w tym wątku i do tego, co mam w domu 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Agnieszka
|
|
|
|
przemo7
|
 |
« Odpowiedz #67 : Czerwiec 06, 2009, 16:51:40 » |
|
To prawda, trochę na Citrinę wygląda. Lao ma nakrapiane liście.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
limba
|
 |
« Odpowiedz #68 : Czerwiec 06, 2009, 18:41:05 » |
|
Tez mam Parasetię Lao ..nakrapiana i zupełnie do tej niepodobna..  To chyba Citrina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bee
Aktywny

wielkopolska 6b
|
 |
« Odpowiedz #69 : Czerwiec 06, 2009, 19:16:07 » |
|
No nie załamujcie mnie  . Na liściu są kropki....trochę i małe. Dostałam z fiszką Lao 2.  ( Ja widziałam zdjęcia dziewczyn , też mi nie podchodzi ale trafiają się trefne liście. Tak to sobie tłumaczę.... tymczasowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
probeta
|
 |
« Odpowiedz #70 : Czerwiec 06, 2009, 21:36:22 » |
|
Jeżeli dostałaś jako Lao 2 to moze byc inny klon i nie miec nakrapiania 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeyDee
|
 |
« Odpowiedz #71 : Czerwiec 06, 2009, 23:55:50 » |
|
Zgadza się, te pięknie nakrapiane liście ma Lao1.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam - Jola  A Stefek bezczelnie zmienił szkodę... Moje chychcie
|
|
|
bee
Aktywny

wielkopolska 6b
|
 |
« Odpowiedz #72 : Czerwiec 07, 2009, 06:56:24 » |
|
 Lao 1 nie było. Mówi się trudno i szuka się dalej  Dzięki dziewczyny za wyjaśnienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|