|
23Margo
|
 |
« Odpowiedz #60 : Styczeń 13, 2009, 21:13:37 » |
|
 Oj w lewo ją ciągło , w lewo  w kierunku słoneczka  . Też się zastanawiałam jak poprowadzić tą delikatność . To jedna sadzoneczka , chyba była samotna  i stworzyła sobie towarzyszkę . Mam nadzieję na więcej , jeśli nic z tego nie będzie spróbuję ją zagęścić i poszukam chyba jakiejś małej drabineczki 
|
|
|
|
|
|
Cudownego słoneczka wszystkim życzę 
|
|
|
mulatka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #61 : Maj 16, 2009, 23:33:37 » |
|
To i ja pokażę swoją ,zauważyłam że jak cykam im fotki to szybciej rosną hihi  uważam że bezproblemowa jest ,większy kłopot mam z carnosą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maga
Gaduła

mazowieckie, 6a
|
 |
« Odpowiedz #62 : Maj 17, 2009, 08:51:10 » |
|
Kurczę - to ja zazdraszczam. Miałam ci ja kiedyś sadzonkę ale padła w tempie ekspresowym. Zanim padła - oczywiście była śliczna. I tm bardziej było mi żal 
|
|
|
|
|
|
nazywam się magda i jestem hojoholiczką 
|
|
|
|
Dolli
|
 |
« Odpowiedz #63 : Maj 27, 2009, 20:12:22 » |
|
Lubię odoratkę. Ruszyła równo z gracilis. Mój maluszek... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #64 : Maj 27, 2009, 20:15:09 » |
|
Śliczna jest, troszkę ten przyrost ją zmęczył, biedactwo tak się spociło 
|
|
|
|
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
|
kaska.k
|
 |
« Odpowiedz #65 : Maj 27, 2009, 20:21:41 » |
|
Rzeczywiście coś w sobie ma  Ja niedługo też może taką będę miała Dolli nie poznałam Cię z nowym awatarkiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dolli
|
 |
« Odpowiedz #66 : Maj 27, 2009, 20:26:02 » |
|
Kasiu, nieco mi nosek i warżka urosły. No i poróżowiałam z ukontentowania, gdy tak hojki ruszyły dziarsko. Anetko, gdzieś pisałam, że ja bardzo lubię tylko takie hojki, co mają szerokie i gładkie buzie i można je pocić i wycierać - mam nadzieję, że JeyDee tego nie przeczyta, bo znów mi się oberwie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toska
|
 |
« Odpowiedz #67 : Maj 27, 2009, 22:57:21 » |
|
Anetko, gdzieś pisałam, że ja bardzo lubię tylko takie hojki, co mają szerokie i gładkie buzie i można je pocić i wycierać - mam nadzieję, że JeyDee tego nie przeczyta, bo znów mi się oberwie.  No to obu nam sie oberwie , bo ja też lubie takie hoye . Ja to potrafię cały dzień ze ściereczka latać a mąż mówi że mam psychozę , bo zamiast kurz z mebli to z kwiatów ścieram  Tylko że ja cwana jestem , bo jak zetrę z kwiatów to nie spadnie nic na meble  Serdecznie pozdrawiam Basia Kasiu jak masz dostać to na 100% dostaniesz , tylko przypomnij grzecznie ofiarodawczyni bo pewnie ma skleroze 
|
|
|
|
|
|
Będę w raju już za 13 dni
|
|
|
|
Dolli
|
 |
« Odpowiedz #68 : Maj 29, 2009, 19:36:00 » |
|
Ja to potrafię cały dzień ze ściereczka latać a mąż mówi że mam psychozę , bo zamiast kurz z mebli to z kwiatów ścieram  Tylko że ja cwana jestem , bo jak zetrę z kwiatów to nie spadnie nic na meble  Siostro!  Jakbym siebie widziała. Wszak po to kwiatki są, by je pucować, prawda??? I kupować im prezenciki w postaci ładnych osłonek. Oczywiście ceramicznych, by się fajnie pucowało. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toska
|
 |
« Odpowiedz #69 : Maj 29, 2009, 19:40:06 » |
|
No ja mam tyle kwiatów że jak bym każdemu chciala za serwować osłonke to maż pojdzie z torbami a my z nim  Za to staram sie by wszystkie były w podobnych doniczkach a że lubie niebieski to 90% doniczek jest niebieska  Co do ściereczek i latania z nimi to najwięcej trudu wymaga wytarcie kwiatów na moich potrójnych wisiokach , bo ręce mdleją ale jestem twarda i wycieram ile wlezie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teśka
Rezydent

Podlasie
|
 |
« Odpowiedz #70 : Czerwiec 04, 2009, 15:13:46 » |
|
Dwie w jednym, odorata z incurwula. Odorata od Jey ruszyła jak dosadziłam do niej incurwulę  , która rośnie w oczach z 2listkowej szczepki, proszę: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przemo7
|
 |
« Odpowiedz #71 : Czerwiec 05, 2009, 07:41:11 » |
|
Obie już spore, musisz pomyśleć jak je poprowadzić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bee
Aktywny

wielkopolska 6b
|
 |
« Odpowiedz #72 : Czerwiec 05, 2009, 08:20:08 » |
|
To i ja pokażę swoją ,zauważyłam że jak cykam im fotki to szybciej rosną hihi  uważam że bezproblemowa jest ,większy kłopot mam z carnosą  Ja takich pałąków szukam. Gdzie to się kupuje?
|
|
|
|
|
|
" Ile razy mogę słuchać, mogę słuchać o tym, że ktoś obiecał 1000 rzeczy ale zrobił tylko 2; Z dniem każdym narasta we mnie przekonanie ,że to nie są dobre chęci tylko taaanie gaaadanie. Tanie gadanie, wartością słowa jest jego dotrzymanie .."
|
|
|
|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #73 : Czerwiec 05, 2009, 08:26:45 » |
|
Widziałam takie w Castoramie.
|
|
|
|
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
|
PEla
|
 |
« Odpowiedz #74 : Czerwiec 05, 2009, 08:33:12 » |
|
...i w ogrodniczym też są. Kupić natychmiast? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agar
|
 |
« Odpowiedz #75 : Czerwiec 05, 2009, 13:44:56 » |
|
Jak odorata reaguje na zawijanie przy pałąku?  Moja się też już znacznie wydłużyła i chyba coś z nią muszę zrobić. Tylko co?
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Agnieszka
|
|
|
|
przemo7
|
 |
« Odpowiedz #76 : Czerwiec 05, 2009, 14:12:35 » |
|
Jak odorata reaguje na zawijanie przy pałąku?  Moja się też już znacznie wydłużyła i chyba coś z nią muszę zrobić. Tylko co? Ciąć, ciąć, ciąć... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeyDee
|
 |
« Odpowiedz #77 : Czerwiec 05, 2009, 14:45:22 » |
|
... i dosadzać  (O ile ktoś umie to ukorzenić, bo u mnie "latami"  )
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam - Jola  A Stefek bezczelnie zmienił szkodę... Moje chychcie
|
|
|
|
Dolli
|
 |
« Odpowiedz #78 : Czerwiec 05, 2009, 14:53:00 » |
|
A u mnie szybciutko. W mieszance odrobiny podłoża storczykowego, odrobiny keramzytu i ziemi Kronen z włóknem kokosowym. Pod szkłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeyDee
|
 |
« Odpowiedz #79 : Czerwiec 05, 2009, 14:54:09 » |
|
No widzisz, tak wygląda sprawiedliwość tym na świecie 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam - Jola  A Stefek bezczelnie zmienił szkodę... Moje chychcie
|
|
|
|
Dolli
|
 |
« Odpowiedz #80 : Czerwiec 05, 2009, 14:56:03 » |
|
Jak mawiał JF Kennedy - jeśli ktoś na tym świecie wierzy w sprawiedliwość, jest z pewnością błędnie poinformowany  Przypominam sobie to stwierdzenie, ilekroć patrzę na moją wielką, oświetloną carnosę, która za diabła nie zamierza zakwitnąć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniakrzyś
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #81 : Czerwiec 12, 2009, 09:42:36 » |
|
Ostatnio w filmie Kogel-mogel usłyszałam stwierdzenie, że nie ma takiej mozliwości która byłaby niemożliwa  więc cos w tym jest A moja odoratka dwulistkowa wypuszcza nowy pęd 
|
|
|
|
|
|
Jestem Ania
|
|
|
maga
Gaduła

mazowieckie, 6a
|
 |
« Odpowiedz #82 : Czerwiec 14, 2009, 10:58:13 » |
|
Ech, nie denerwujcie mnie. Miałam Ci ja sadzonki, nawet daly troche nadziei - i popadaly. A ona tak mi się podoba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toska
|
 |
« Odpowiedz #83 : Czerwiec 14, 2009, 11:07:51 » |
|
Ja ją mam Ech, nie denerwujcie mnie. Miałam Ci ja sadzonki, nawet daly troche nadziei - i popadaly. A ona tak mi się podoba...
J a ją mam i podobają mi sie Twoje hoye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maga
Gaduła

mazowieckie, 6a
|
 |
« Odpowiedz #84 : Czerwiec 14, 2009, 11:23:35 » |
|
Ooo, no widzisz - tosmy sie jednym slowem dogadały.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|