michal88
Nowicjusz
|
 |
« : Kwiecień 10, 2007, 17:38:44 » |
|
Tutaj przedstawiam czesc mojej uprawy. Jest ich troszke więcej, od kilku lat jestem miłośnikiem tych pięknych kwiatów i łatwych w uprawie. 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Michał Jeziorski
|
|
|
aechmea
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 10, 2007, 18:04:58 » |
|
to chyba jakaś autoreklama sprzedazy ?
|
|
|
|
|
|
Ania z Poznania
|
|
|
michal88
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 10, 2007, 18:22:25 » |
|
bardzo przepraszam jeśli to tak zabrzmiało jak autoreklama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
michal88
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 10, 2007, 19:17:44 » |
|
Spis odmian: Mini stella Key Lime Ice Beyond New Millenium Alien's Eye White Perfection Black Ambrosia European Creation SPC Extreme Fashion Polish Cocktail Panda Bear Primal Scream Royal Celebration Mozart Sherry Lane Carr Camera Ready Circle and Strip Lori Goldstone Sabina Baur Mildred Mitchell Total Look Clothed In Glory All American Plum Upper Echelon Viracocha All About Eve Darla Anita Sweet Home Alabama Jumbo Jet Forestlake Ragamuffin Highland Lord Two Part Harmony Coyote Moon Ed Brown Ten spis napisałem w nadzieji że i inni się podzielą spisem swoich odmian i ewentualnie moglibyśmy się wymienić odmianami jesienią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tellerka
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 10, 2007, 19:35:38 » |
|
Ależ plantacja.... czy jest z tego jakaś przyjemnośc jak to rośnie na polu? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
michal88
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 10, 2007, 19:44:58 » |
|
Ależ oczywiście, piękny widok  jak chcesz to możesz przyjechać w lipcu i zobaczyć łany liliowców kwitnących, serdecznie zapraszam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zoe
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 11, 2007, 07:38:48 » |
|
Michale nie poprawiaj zmoderowanych postów bo możliwość zablokowania edycji własnych postów istnieje.
W związku z niedopuszczalnością takiego postępowania udzielam ci pierwszego ostrzeżenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
markiza
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 12, 2007, 13:54:00 » |
|
Ależ szturm przypuścił admin forum o liliowcach i jego moderator na niemalże wszystkie fora ogrodnicze. Duszą się państwo z tabazy (TWA) i bez pardonu wchodzą przebojem na inne fora w celu zdobycia userów.Poczytajcie tam rozmowy na czacie na ten temat.... Niesmaczne to wielce,niesmaczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
michal88
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 17, 2007, 20:09:27 » |
|
nomć malutki szturmik był ale niezałąmujmy się i piszmy dalej, ja proponuje temat liliowcowy.
Michał czy uważasz, że myślenie to tylko twoja specjalność. Czy też liczy się nawet tylko te pięć minut zanim skasują ten link. Mam udzielić kolejnego ostrzeżenia czy od razu dać bana? Zoe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
michal88
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 19, 2007, 20:37:12 » |
|
Zoe o co Ci chodzi z tym zielonym napisikiem? za co ban?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zoe
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 21, 2007, 14:38:12 » |
|
Nie pozwolę sobie na bezsensowną dyskusję. Jeśli dalej będziesz prowadził swoja politykę dostaniesz bana i tyle. Nikt nie jest głubszy co ciebie i przyjmij to do wiadomości. Dalej będzie tylko działanie bez jakiejkolwiek dyskusji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAJO
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopad 19, 2007, 23:45:49 » |
|
to chyba jakaś autoreklama sprzedazy ?
Ponieważ jestem nowa i nie orientuję się dobrze w forum, chcę spytać czy jeśli ja mam ponad 50 odmian liliowców, po 1 krzaczku, które mi się trochę wymykają spod kontroli to na wiosnę mogę być potraktowana jako sprzedająca.Chciałabam na wiosnę powiększyć swoją kolekcję a jednocześnie podzielić sie z kimś moimi nadwyżkami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BASIA TEL
Rezydent

mazowsze 6b
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopad 20, 2007, 08:36:38 » |
|
tu nie ma ..alergo ,tu jest wymiana myśli ..i roślinek ,dobrowolna ,wspaniałomylśna ,i nie zobowiązująca ,oparta ,na zwykłej ,przyzwoitości ,wymiana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zoe
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopad 20, 2007, 08:58:12 » |
|
Majo jeśli uznamy, że twoje postępowanie wkazuje na wykorzystywanie kontaktów na forum do czerpania korzyści to tak. Jeśli natomiast jak pisała Basia skorzytasz z panujących tu zwyczajów to nikt nic do ciebie miał nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mamusia45
|