Witam wszystkich bardzo gorąco. Chciałbym się wam przedstawić. Mam na imię Kamil. Mam 18 lat i pochodzę z Torunia. Na forum zawitałem z powodu tego że strasznie interesują mnie rośliny doniczkowe i balkonowe. Wkrótce zostanę technikiem architektury krajobrazu. Moje zainteresowanie do kwiatów wzięło się praktycznie znikąd. W domu nie mam za dużo kwiatów ( Dracena, Reo Meksykańskie - z czego pochodzi mój nick

, fiołek - bardzo malutki ale chciałbym ich więcej, Hoya Carnosa, Cissus Rombolistny - wielgachny, filodendron pnący, fikus beniamina, zielistki, Zygokaktus który coś mi nie chce kwitnąc - stary jest troszku, no i spora yucca. Na balkonie mam więcej kwiatów a wśród nich piękne odmiany Surfinii i Pelargonii. Na balkonie w tym roku pokazała się nawet komarzyca. Jeśli będę miał okazję to wstawię jakieś zdjątka. Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników a w szczególności tych z Torunia i okolic. Mam nadzieję że wiedza zawarta na tym forum wzbogaci moją teorię na temat roślinek. Serdecznie pozdrawiam.
Ps. wypróbowałem czytnik ortografii i błąd znalazło mi tylko w wyrazie ReO

:D