|
szulbe
|
 |
« Odpowiedz #30 : Sierpień 17, 2009, 19:36:22 » |
|
Noooo  Ściągnęłam do domu dziesięć ostatnio oczekiwanych hojeczek i dalej stoją w pudełku na stole.  Już nie ma gdzie... Zostanie mi dzidziuś z kija zrodzony... Ale serce trochę boli... Byle tylko w dobre ręce...
|
|
|
|
|
|
"Prowincja to stan umysłu, a nie miejsce na mapie". - I całe szczęście!
|
|
|
szondelka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #31 : Sierpień 17, 2009, 19:58:53 » |
|
Beata ,a nie pomyślałaś ,że z kijem będzie atrakcyjniejsza przy kupnie .Może je zamień.  Ale życzę satysfakcjonującej ceny ,żeby chociaż troszeczkę zmniejszyć ból rozstania . 
|
|
|
|
|
|
DZIECI POWINNY CHOROWAĆ TYLKO NA ZABAWKI Pozdrawiam Bożena
|
|
|
kurnachata
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #32 : Sierpień 18, 2009, 06:40:50 » |
|
Noooo  Byle tylko w dobre ręce... Byle tylko nie w ręce Pivonia-2009
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chinanit
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #33 : Sierpień 18, 2009, 06:52:04 » |
|
Szkoda  Miałaby dużo miejsca u mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23Margo
|
 |
« Odpowiedz #34 : Sierpień 18, 2009, 09:45:19 » |
|
Noooo  Byle tylko w dobre ręce... Byle tylko nie w ręce Pivonia-2009  To by było straszne , ale przecież można zablokować tego sprzedawcę . Chyba Bee gdzies o tym pisała . Piękna jest , oj szkoda wielka  .
|
|
|
|
|
|
Cudownego słoneczka wszystkim życzę 
|
|
|
|
tuberoza11
|
 |
« Odpowiedz #35 : Sierpień 18, 2009, 09:51:27 » |
|
Pięknaaaa..... cena nas powali, ostatnia na Allegro poszła za wielką kaskę, a widzę, że te same osoby licytują, więc przewiduję iż Beatka kupi za nią kontener innych hojek 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Monika 
|
|
|
|
szulbe
|
 |
« Odpowiedz #36 : Sierpień 18, 2009, 10:37:51 » |
|
Nieee, nie kupię juz żadnej hojki (na razie oczywiście). Straszny już tłok u mnie wszędzie. Ale dowartosciowuję się, że to dlatego, ze mi ostatnio nic nie padlo (odpukać). No, muszę sobie jakoś efekty mojego szaleństwa tłumaczyć...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agar
|
 |
« Odpowiedz #37 : Sierpień 18, 2009, 19:06:53 » |
|
No, muszę sobie jakoś efekty mojego szaleństwa tłumaczyć... No, Beatko, szaleństwo to się zacznie, jak wszystkie te skrupulatnie gromadzone przedszkolaki podrosną. Wtedy okna będziesz musiała w gąszczu szukać  Teraz, póki większość to sadzonki lub młodziaki, jeszcze nie jest źle. Ale już myśl nad eksmisją któregoś z domowników 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Agnieszka
|
|
|
|
szulbe
|
 |
« Odpowiedz #38 : Sierpień 18, 2009, 20:03:40 » |
|
Mam już pewny typ: to ja zostanę wyeksmitowana, a moje wszystkie hojki skończą na pobliskim śmietniku.  Dlatego chyba dojrzałam do rozstań z olbrzymkami (jak ja Ci się Agar kiedyś dziwiłam, że nie chcesz dużych hoi) i poprzestanę na kolekcji mniejszych przedstawicielek tego gatunku. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #39 : Sierpień 18, 2009, 20:57:30 » |
|
A ja mam na odwrót - ogromne liście mnie zniewalają 
|
|
|
|
|
|
"Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie..."
Jose Saramago
|
|
|
szondelka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #40 : Sierpień 19, 2009, 11:11:23 » |
|
Beata , a co do eksmisji to od 1.XI-31.III nie wolno ich wykonywać . Chyba ,że mąż silniejszy i Cię wypchnie . A hasiok to z której strony budynku? bom zainteresowana !!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szulbe
|
 |
« Odpowiedz #41 : Sierpień 19, 2009, 11:53:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eriopus
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #42 : Sierpień 19, 2009, 12:01:15 » |
|
W takim gąszczu to już mąż nie powinien się połapać co nowe a co już było więc bez obaw działaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szondelka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #43 : Sierpień 19, 2009, 12:16:11 » |
|
Beata . Radzę Ci zacznij "przynosić " ze szkoły .Ja prawie wszystkie przynoszę "z pracy" bo M przestał wierzyć już w te wszystkie prezenty . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szulbe
|
 |
« Odpowiedz #44 : Sierpień 19, 2009, 12:17:20 » |
|
W takim gąszczu to już mąż nie powinien się połapać co nowe a co już było więc bez obaw działaj  O to to spokojna głowa. Najgorzej jak listonosz przynosi paczkę z roślinnością. No cóż, nie mam psiurka, więc musi być ktoś, kto złości się na listonosza.  Ha, kilka takich "szkolnych" już w domu mam, tylko, że ich listonosz nie może przynosić...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eriopus
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #45 : Sierpień 19, 2009, 13:29:44 » |
|
Swojego czasu to zamawiałem na adres szkoły i w trakcie lekcji pan listonosz do klasy mi przynosił paczuszki  Sęk w tym że ja wynosze do szkoły ale tez zawsze coś przyniose 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szulbe
|
 |
« Odpowiedz #46 : Sierpień 19, 2009, 13:35:39 » |
|
Ooo, do szkoły to ja też nawynosiłam sporo. Całe szczęście, że klasy duże i klas dużo.  Ale na adres szkoły jeszcze nie zamawiałam. Może pora zacząć?  A w sekretariacie uprzedzić, ze spodziewam się... pomocy naukowych. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eriopus
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #47 : Sierpień 19, 2009, 13:43:20 » |
|
ja to przerobiłem  Powiem tak albo paczka zostawiana była w sekretariacie tak przyszła papuga która w w pudelku śpiewala, na długiej przerwie wsykoczyłem do domciu i do klateczki wpuściłem. Druga opcja paczka zostaje na portierni i odbieram sam. Zawsze mozna powiedzieć ze podręczniki z wydawnictwa przyszły 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|