|
toska
|
 |
« : Maj 28, 2009, 09:12:59 » |
|
Że ostatnio prowadzę z Panem hojnym bardzo ciekawą konwersacje i doszliśmy do wniosku że jadę do niego jakoś tak w połowie czerwca a do tego czasu roslinki ktore sprzedaje mogą zostać częściowo wysprzedane i możemy się na niektóre nie załapać  Proszę te osoby które prosiły mnie o zakup ,by przejrzały stronę hojnego i napisali mi jakie hoye chcecie i ile sztuk . Proszę o pisanie tego w tym wątku , bo będzie mi się łatwiej połapać . Wiadomość ile czego będę wysyłac hojnemu i chciała bym to zrobić jak najszybciej  Adres dla przypomnienia www.sukulenty.czCeny sa aktualne , no i proszę pamiętać że to nie euro tylko korony więc nie wychodzi dużo Serdecznie pozdrawiam Basia
|
|
|
|
|
|
Będę w raju już za 13 dni
|
|
|
|
Aga1
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 28, 2009, 09:13:42 » |
|
A daj namiar na stronę....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lisa
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 28, 2009, 09:17:05 » |
|
I można się jeszcze dołączyć? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krufka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 28, 2009, 09:18:15 » |
|
http://www.sukulenty.cz/O widzę,ze juz jest,sorry Basiu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toska
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 28, 2009, 09:18:36 » |
|
To zamówienie jest tylko dla wybrańców  Pewnie że można 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aga1
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 28, 2009, 09:19:03 » |
|
A ja się kwalifikuję? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lisa
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 28, 2009, 09:19:31 » |
|
A już się miałam zmartwić bo nie było Twojej drugiej części 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toska
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 28, 2009, 09:20:43 » |
|
A ja się kwalifikuję?  Poczuj sie jak wybraniec 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 28, 2009, 09:21:21 » |
|
A jak stoja korony teraz?  Toska, a ja nadal moge?  Nie mam polskich znakow kurcze...
|
|
|
|
|
|
"Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie..."
Jose Saramago
|
|
|
|
toska
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 28, 2009, 09:21:49 » |
|
A już się miałam zmartwić bo nie było Twojej drugiej części  Nie było drugiej części bo pisałam w szybkiej odpowiedzi a nie pamietam kodów do buziek więc wiadomość poszla niepełna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krufka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 28, 2009, 09:22:33 » |
|
Znaczy wszystkie wymienione tam są,jakie ma w sprzedaży?Czy tylko gdzie jest konkretna fotka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 28, 2009, 09:24:24 » |
|
Znalazłam 17zł za 100kc. To i tak wyjdzie taniej niż u Shirleya.  Ok, to ja robię listę, jeśli mogę Toska? 
|
|
|
|
|
|
"Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie..."
Jose Saramago
|
|
|
|
Lisa
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 28, 2009, 09:29:06 » |
|
To i ja chętnie się dołączę. Lista (krótka będzie obiecuję) na PW?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 28, 2009, 09:31:52 » |
|
Moja też krótka, acz konkretna... 
|
|
|
|
|
|
Jose Saramago
|
|
|
mulatka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 28, 2009, 09:35:07 » |
|
Basiu mogę się przyłączyć ?? Nie będę chciała wiele bo większość mam ... W sumie tylko 2 bym chciała 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szondelka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #15 : Maj 28, 2009, 09:42:13 » |
|
No a ja dopiero przeczytałam wiadomość ,czy jest jeszcze mozliwość dołączenia do grona szczęściarzy? 
|
|
|
|
|
|
DZIECI POWINNY CHOROWAĆ TYLKO NA ZABAWKI Pozdrawiam Bożena
|
|
|
|
toska
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maj 28, 2009, 09:53:41 » |
|
Możecie sie przyłączyć DZIEWCZYNY To co zamawiacie nie piszcie na PW tylko w tym wątku , b0o ja na PW mam balagan i często cos kasuje bezwiednie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aga1
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maj 28, 2009, 09:56:28 » |
|
No to ja multiflorę i retusę. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maj 28, 2009, 09:59:38 » |
|
Moje zamówienie: 2x obovata ( 2x 200kc ) 1x sp. phi phi island ( 1x 100kc ) 1x sp. sabah ( 1x 100kc ) 1x obscura ( 1x 200kc ) Razem 136zł + 14zł przesyłka.  Tosiu, licytuj się z Hojnym, w końcu będziesz miała ogromne zakupy do zrobienia! PS. I wyślij mu listę, żeby nam te hojeczki odłożył  EDIT: Ależ spostrzegawcza jestem... 
|
|
|
|
|
|
Jose Saramago
|
|
|
|
Lisa
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 28, 2009, 10:01:41 » |
|
Moja lista: - Phi Phi Island - obscura - curtissi - densifolia - eitapensis - arnotiana Jakoś dużo wyszło 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maj 28, 2009, 10:02:25 » |
|
Ja sobie podliczyłam w PLN i troszkę mi się zmniejszyło 
|
|
|
|
|
|
Jose Saramago
|
|
|
mulatka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #21 : Maj 28, 2009, 10:03:21 » |
|
Ja poproszę sp.Sabah keryii dziękuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maj 28, 2009, 10:04:59 » |
|
Keryii to kerrii chyba? 
|
|
|
|
|
|
Jose Saramago
|
|
|
|
Lisa
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 28, 2009, 10:08:21 » |
|
Ja sobie podliczyłam w PLN i troszkę mi się zmniejszyło  Jak podliczyłam korony to dopiero się przestraszyłam  Ale po przeliczeniu na złotówki wyszło 115.6zł. Nie tak strasznie  Keryii to kerrii chyba?  Tak pokazało google A co takiego: Hoya carnosa-monstrosa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maj 28, 2009, 10:11:03 » |
|
No ja mam po podliczeniu 800kc  Ale na szczęście korony do drogich nie należą  Mam nadzieję, że Hojny ma tyle roślin, że dla nas starczy, bo co zrobimy jak nie?
|
|
|
|
|
|
Jose Saramago
|
|
|
|
Lisa
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 28, 2009, 10:13:49 » |
|
Będziemy czekać aż się puszczą te które zdobędziemy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 28, 2009, 10:18:20 » |
|
Ja chyba oszaleję, jak nie dostanę tego co chcę 
|
|
|
|
|
|
Jose Saramago
|
|
|
|
toska
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 28, 2009, 10:21:54 » |
|
dziewczyny ja będę wymieniać korony u siebie w wiosce ale jeśli ktoraś ma w domu to może przesłać .
Nie wiem ile będzie kosztować wysyłka do Was bo nie wiem jak wielkie są roślinki i muszę kupić do kazdej wysyłki pojemnik plastikowy by roślinki sie nie uszkodziły , mogę wyslać poleconym wielkości paczki ale pojemnik to obowiązkowy jest dla pewności że roślinki będą w dobrym stanie jak do Was dotrą .
Basia
Ps Przyznam sie że wole wyslac w większym pojemniku ale poleconym w babelkowej bo to mniej roboty a jak wiadomo mam dwoje dzieci i to w sumie małych więc i bawic sie z tym nie mogę za długo a chcę to wyslać do Was góra w dwa dni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PEla
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 28, 2009, 10:23:53 » |
|
A ja bym chciała tylko obovatą ponieważ nigdzie nie ma. Ciekawe czy to faktycznie obovata? Poczekam aż Wam zacznie się rozrastać, aż będzie za duża. Ale to nie jest zamówienie. Tak tylko sobie dywaguję... z jedną nie będę zawracać głowy to raz, a dwa takie grupowe zamówienia zawsze mnie odstraszają. Toska, nieliczni maja taka odwagę. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toska
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maj 28, 2009, 10:30:06 » |
|
A ja bym chciała tylko obovatą ponieważ nigdzie nie ma. Ciekawe czy to faktycznie obovata? Poczekam aż Wam zacznie się rozrastać, aż będzie za duża. Ale to nie jest zamówienie. Tak tylko sobie dywaguję... z jedną nie będę zawracać głowy to raz, a dwa takie grupowe zamówienia zawsze mnie odstraszają. Toska, nieliczni maja taka odwagę.  Nie obiecuje że kazdy dostanie co zamowił bo zanim zaplacę to oglądne czy roślinka zdrowa a jak napisalam wysyłka będzie szybka i malo skomplikowana jak dla mnie bo w pojemnik i do dużej koperty bąbelkowej Dziś wieczorem zrobie dokladną listę co kto chce i wysyłam hojnemu wiec prosze sie poważnie zastanowic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|