pani_PRAWNIK
Nowicjusz
|
 |
« : Maj 18, 2009, 13:55:53 » |
|
Witam wszystkich forumowiczów, Jakże nieuprzejmym było z mojej strony podglądanie Was już od długiego czasu, bez kilku ciepłych słów, że już nie wspomnę o oficjalnym wstąpieniu w Wasze szeregi poprzez rejestrację konta  . Mam nadzieję, że będzie mi wybaczone  Zaglądam tu już od dobrych 8 miesięcy, kiedy to nabyłam nową powierzchnię mieszkaniową, na której mogę teraz uskuteczniać wszelkie moje pomysły. Przydałby się i ogród, ale jak to mówi jedno z moich ulubionych powiedzonek: "co ma wisieć nie utonie" Posiadany przeze mnie metraż zapełniam fiołkami afrykańskimi, którymi fascynuję się już od wielu wielu lat - tematyka fiołkowa jest zatem najbardziej okupowanym przeze mnie działem  Oczywiście moje uwielbienie do kwiatów nie zamyka mnie w czterech ścianach, choć przyznam, że zdarza mi się lubić moje wyłącznie własne towarzystwo  - czas ten niegdyś zwykłam spędzać na amatorskim rysownictwie, a obecnie bardziej na słodkim lenistwie przy dobrej książce lub wciągającym filmie. Poza tymi chwilami okupowania kanapy  , lubię chodzić po naszych polskich Tatrach i podróżować gdy tylko jest okazja. Od dłuższego czasu całą swoją uwagę poświęcam wspinaczce skałkowej, którą uwielbiam - przy takiej wiosennej pogodzie jak teraz każdy weekend spędzam gdzieś w skałach - drzewa, góry i świetna ekipa ... żyć nie umierać  Myślę, że tyle o mnie. Najważniejsze są tu nasze doniczkowe (i nie tylko) cuda, więc mam nadzieję, że ta pasja nierozerwalnie nas połączy  . Pozdrawiam ciepło ----------------- Ewelina vel pani_PRAWNIK
|
|
|
|
|
|
Ewelina
|
|
|
|
tuberoza11
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 18, 2009, 14:08:25 » |
|
Witaj, jak masz na imię?
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Monika 
|
|
|
pani_PRAWNIK
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 18, 2009, 14:18:56 » |
|
Fakt, zapomniałam o dodaniu tej oczywistej oczywistości Post pierwszy uzupełniony - Ewelina 
|
|
|
|
|
|
Ewelina
|
|
|
|
JeyDee
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 18, 2009, 14:21:40 » |
|
Witaj  Faktycznie jesteś prawniczką ?  Choć prawdę mówiąc bardziej nas interesują twoje zasoby parapetowe 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam - Jola  A Stefek bezczelnie zmienił szkodę... Moje chychcie
|
|
|
ursbak
Aktywny

Podlasie
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 18, 2009, 14:25:06 » |
|
Witaj... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kelosak
Aktywny

Wielkopolska -strefa 6B
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 18, 2009, 15:39:07 » |
|
Witaj,witaj...
|
|
|
|
|
|
Kaśka
|
|
|
Wiktor
Aktywny

Małopolskie, strefa 6b.
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 18, 2009, 16:01:44 » |
|
Witaj Ewelino 
|
|
|
|
|
|
Pozdrowienia! Wiktor. 
|
|
|
żmija
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 18, 2009, 16:08:41 » |
|
Witaj  czas ten niegdyś zwykłam spędzać na amatorskim rysownictwie O! A dlaczego przestałaś?  lubię chodzić po naszych polskich Tatrach i podróżować gdy tylko jest okazja Ja też!  Tyle, że ja bardziej po Pieninach i Bieszczadach  Od dłuższego czasu całą swoją uwagę poświęcam wspinaczce skałkowej A chodziłaś do jakiejś szkoły wspinaczkowej? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 18, 2009, 18:18:02 » |
|
Witaj Ewelino  Ja również jestem z Poznania, lubisz nasze miasto?  Ja nie chciałabym mieszkać gdzie indziej 
|
|
|
|
|
|
"Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie..."
Jose Saramago
|
|
|
soleil2205
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 18, 2009, 18:54:54 » |
|
Witam serdecznie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oliwia
Aktywny

Wielkopolska
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 19, 2009, 13:21:57 » |
|
Cześć Ewelino. Cieszę się, ze zdecydowałaś się tutaj odezwać. Myślę, że nie tylko Ty na tym skorzystasz, my również.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
violkah
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 19, 2009, 13:24:41 » |
|
Witaj cieplutko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gosiap
Aktywny

zielone jest piękne
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 19, 2009, 13:27:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
słoneczne buziaki GosiaP
|
|
|
salatka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 19, 2009, 13:33:09 » |
|
Witaj Ewelino!!! zafiołkowana - jak miło  koniecznie zapoznaj nas ze swoimi podopiecznymi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ania s
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maj 19, 2009, 13:59:45 » |
|
Witaj wsrod uzaleznionych fiolkomaniakow! ps Ja tez jestem z bliskich okolic Poznania Pozdrawiam Ania 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pani_PRAWNIK
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maj 19, 2009, 14:45:28 » |
|
Dzięki za miłe powitanko  . W tym miejscu szczególne podziękowania ślę do Oliwii, która okazała mi bardzo bardzo wiele życzliwości i obdarzyła mnie olbrzymią dawką zaufania  Moje zasoby parapetowe póki co są bardzo skromne, ale część szykuje się wyraźnie do kwitnienia, więc niech no tylko dorwę aparat  --- JeyDee - jeśli chodzi o moje życie zawodowe do przede mną jeszcze długa droga - docelowo sędzia żmijo - widzę, że mamy ze sobą coś wspólnego  . Nie chodziłam do szkoły wspinaczkowej, pochodzę z Kalisza i tam stawiałam swoje pierwsze kroki - wszystkiego nauczyli mnie świetni ludzie, których tam zastałam i z którymi nadal jestem silnie związana  Bez nich początki były by o wiele trudniejsze, choć i tak jest to zajęcie które wymaga pracy nad sobą, a praca ta nigdy się nie kończy bo zawsze jest coś co można robić lepiej  Moje amatorskie rysownictwo odstawiłam na półkę, kiedy brakło mi już na nie czasu - trenowałam przez 8 lat taniec towarzyski i pochłaniało to ogrom czasu, że już o fizycznym wysiłku nie wspomnę. W każdym razie - do moich bazgrołów zamierzam jeszcze wrócić kubulinko, aniu s - jak miło  Rodowitą poznanianką nie jestem, mieszkam tu od jakiegoś czasu, ale już na stałe. Ciągle się do mieszkania w mieście przyzwyczajam - jest to dla mnie o tyle trudne, że wychowałam się na wsi, w gospodarstwie, ze wszystkimi jego zwierzęcymi i roślinnymi urokami. Teraz robię sobie wiejskie klimaty na parapetach  Pozdrawiam ciepło 
|
|
|
|
|
|
Ewelina
|
|
|
żmija
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maj 19, 2009, 17:24:32 » |
|
Zazdroszczę Ci, Ewelino  Ja bym chciała się wspinać tylko nie mam na to czasu  Hehe jak się zaczyna rysować to zawsze się do tego kiedyś wraca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a-moroso
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 20, 2009, 14:07:51 » |
|
Witaj Ewelinko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kelosak
Aktywny

Wielkopolska -strefa 6B
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maj 20, 2009, 14:29:42 » |
|
Dajesz się nam poznać coraz bliżej. Poza wiekiem to mamy trochę wspólnego. Też wczesne dzieciństwo spędziłam na wsi i biegałam na bosaka po polach i łąkach. Najpiękniejsze 8 lat młodzieńczych życia spędziłam w Poznaniu.No cóż "ale to już było i nie wróci więcej..."A potem rok w Kaliszu i teraz mieszkam w w mieście od zawsze chyba skonfliktowanym z Twoim Kaliszem. I nie polubiłam tego miasta i marzę o powrocie na moje rodzinne Kujawy.
|
|
|
|
|
|
Kaśka
|
|
|
pani_PRAWNIK
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maj 20, 2009, 22:46:04 » |
|
tak sobie myślę żmijo, że w życiu nigdy nie jest za późno by zacząć coś od nowa, spróbować czegoś nowego czy powracać do czegoś, co już dawno uważało się za stracone - czego Tobie i nam wszystkim życzę Kelosak bażancie 
|
|
|
|
|
|
Ewelina
|
|
|
żmija
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maj 21, 2009, 15:03:21 » |
|
A dziękuję A na wspinaczkę myślę, że bym znalazła czas, tylko nie w tej chwili  I muszę znaleźć jakąś szkołę wspinaczki bo tak bez jakiegokolwiek pojęcia bym się bała 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stargazer
Aktywny

wielkopolska
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 22, 2009, 22:39:23 » |
|
Witaj Ewelina  Ja też jestem z Poznania i podobnie jak Ty,raczkuję tu na forum  pokaż swój arsenalik roślinny  ja się zbieram, żeby w końcu porobić zdjęcia moim ślicznościom, ale jakoś się zebrać nie mogę 
|
|
|
|
|
|
Mężczyźni i psy nigdy nie zrozumieją, co kobiety widzą w kotach.
|
|
|
|