alina
Nowicjusz
|
 |
« : Maj 10, 2009, 11:06:43 » |
|
Od niedawna jestem nowym członkiem tego forum, ale jeszcze nie miałam okazji z Wami przywitać się, co niniejszym czynię.  Od trzech lat jesteśmy z mężem posiadaczami działki ogrodowej, przez ten czas rozbudowywaliśmy altankę, robiliśmy taras, a teraz przyszedł czas na obsadzenie działki i stworzenie na niej "odprężalni". To by było tak po krótce o mnie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ursbak
Aktywny

Podlasie
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 10, 2009, 11:19:16 » |
|
witaj Alino wraz z mężem..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zafiołkowana
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 10, 2009, 14:11:54 » |
|
Witaj Alinko!!! Mam nadzieję, że pochwalisz się nam swoja ,,oazą spokoju"
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam  Karolina
|
|
|
|
|
sprekelia
Aktywny

Dziękuję za przyjaźń i odruch miłości :)
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 10, 2009, 18:17:12 » |
|
oaza spokoju mówisz hhhmmm  ) to wpadnij do mojej oazy spokoju  Widać myslimy podobnie hihi  Pozdrawiam ciebie i męża i baw się na forum tak jak ja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alina
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 10, 2009, 19:38:44 » |
|
Dziękuję za miłe przyjęcie, moja "oaza spokoju" (moje 3 ary), dopiero zaczyna nabierac kolorów. Sadzę, przesadzam, przycinam, wycinam... Właśnie próbuję wstawić zdjęcie roślinki do rozszyfrowania w wątku co to za roślina. Moze tym razem mi się uda. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buziaczek
Aktywny

Małopolskie - 6b
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 10, 2009, 21:23:26 » |
|
Witaj Alino 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aga2
Aktywny

Agnieszka kujawsko-pomorskie
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 11, 2009, 07:38:42 » |
|
Witam serdecznie 
|
|
|
|
|
|
"Gdyby pszczoły zniknęły z powierzchni planety, ludziom pozostałoby cztery lata życia . Bez pszczół nie ma zapylania, a więc też roślin, zwierząt i ludzi" A Einstein.
|
|
|
danka.pl
Aktywny

strefa 6b,śląskie
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 11, 2009, 08:09:19 » |
|
Babski poranek
Gdy się rano budzisz, boisz się lusterka, Bo na Ciebie z niego jakaś wiedźma zerka, Wymięta koszula, włosy rozczochrane, Oczy podkrążone, mocno niewyspane.
Ranna toaleta, puder, tusz i szminka No i zaraz z Ciebie inna już dziewczynka Jeszcze z głębi szafy zgrabna garsoneczka, Teraz moja droga jesteś jak laleczka.
Tapirek na włosach, buty na obcasach Wyszła z szarej myszki dama pierwsza klasa, Już się teraz lustra lalunia nie boi Śmiało z wielką dumą sobie przed nim stoi.
Witam was oto tym wierszykiem haaa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mania
Aktywny

Zamojszczyzna - strefa 6a
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 11, 2009, 10:37:35 » |
|
Witam serdecznie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gosiap
Aktywny

zielone jest piękne
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 11, 2009, 11:40:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
słoneczne buziaki GosiaP
|
|
|
danka.pl
Aktywny

strefa 6b,śląskie
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 14, 2009, 10:40:59 » |
|
Dziękuję za miłe przyjęcie, moja "oaza spokoju" (moje 3 ary), dopiero zaczyna nabierac kolorów. Sadzę, przesadzam, przycinam, wycinam... Właśnie próbuję wstawić zdjęcie roślinki do rozszyfrowania w wątku co to za roślina. Moze tym razem mi się uda. Pozdrawiam
Witaj Alino (Oaza spokoju) źle się tutaj chyba kojarzy od paru dni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alina
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 14, 2009, 13:01:26 » |
|
danko.pl , tak zauważyłam że tak piękne określenie, a tak złe skojarzenia teraz budzi. śledzę na bieżąco tą sprawę, taki cholerny zbieg okolicznoąci. Usunęłam to określenie z mojego powitalnego postu. pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danka.pl
Aktywny

strefa 6b,śląskie
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 14, 2009, 19:36:35 » |
|
danko.pl , tak zauważyłam że tak piękne określenie, a tak złe skojarzenia teraz budzi. śledzę na bieżąco tą sprawę, taki cholerny zbieg okolicznoąci. Usunęłam to określenie z mojego powitalnego postu. pozdrawiam  NO i dobrze zrobiłaś bo naprawdę nie miło się kojarzy.Ale jestem podejrzliwa już i nic i nikt tego nie zmieni Moniczka też miała 3 ary / zastanawiające ,mam sie juz na baczności przykro mi ale tak mi rozum podpowiada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soleil2205
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #15 : Maj 14, 2009, 21:00:27 » |
|
Witam serdecznie! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alina
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maj 15, 2009, 11:01:34 » |
|
Danko.pl, czuję, że w złym czasie trafiłam na to forum, rozumiem Twoją podejrzliwość. Teraz każda nowo pojawiajęca się osoba będzie musiała przejść okres akceptacji. Po takim incydencie to rzecz normalna. Myślę, że po pewnym czasie przekonasz się do mnie i te złe przekonanie minie. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|