Koniczyna
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maj 08, 2009, 16:43:35 » |
|
Niestety ale nie zbieram kwiatków ogrodowych, bo u mnie ogród praktycznie nie istnieje  Nie istnieje bo nie masz warunków, czy z jakichś innych powodów?
|
|
|
|
|
|
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
|
|
|
|
|
krufka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #32 : Maj 08, 2009, 17:10:00 » |
|
Joanno! Jeśli dalej chcesz, mam dla Ciebie "episia" różowego. Podaj namiary na pw. ...I ciachnij dla mnie twojego dziwaczka ze zdjęcia, poproszę.W tym tygodniu biłam się z myślami czy takiego kwiateczka nie zakupić, ale wygrała hojka...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adamanna
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #33 : Maj 08, 2009, 18:37:42 » |
|
Ja właśnie ukorzeniam fuksję, kolor niespodzianka bo jeszcze nie kwitnie - podobno jasnoróżowa o dużych kwiatach, kupiłam dziś na ryneczku i chce ją poprowadzić w formie drzewka więc co nieco musiałam poskubać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koniczyna
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #34 : Maj 09, 2009, 08:30:00 » |
|
Dziś pstryknę fotkę (o ile się nie rozpada i da się pojechać na działkę  ) to wkrótce ją wkleję. Krufka jasne, że jakby co na wymianę się zgadzam. To do usłyszenia 
|
|
|
|
|
|
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
|
|
|
|
nataliaada
|
 |
« Odpowiedz #35 : Maj 10, 2009, 12:32:43 » |
|
Do wszystkich, którym nie odpowiedziałam.Przepraszam. Zrobię to wkrótce. Niestety nie dałam rady z każdym ustalić co i jak, i dziś wracam na stancję  Ponieważ dużo było chętnych ok. 20 muszę podzielić wymianę na 2 części, I tura wysyłek pójdzie w tym tygodniu, reszta za tydzień lub 2.
|
|
|
|
|
|
Wystarczy Natalia 
|
|
|
|
|
anulka247
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #37 : Maj 10, 2009, 17:04:50 » |
|
Jakiś rozchodnik. Podobny do sedum album, ale nie wiem czy kwitł ci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koniczyna
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #38 : Maj 10, 2009, 17:08:27 » |
|
Rzeczywiście  wpisałam w Google i podobny. http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozchodnik_bia%C5%82y Jeszcze mi nie kwitł, ale nawet na to nie liczyłam  Jest piękny. Może zakwitnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anulka247
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #39 : Maj 10, 2009, 17:59:40 » |
|
Życzę powodzenia... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cymric
|
 |
« Odpowiedz #40 : Maj 10, 2009, 18:11:44 » |
|
Mam do oddania w dobre ręce  : -synadenium grantii/ładne wys. ok 40 cm/ -dwie plumerie -sit"pencil grass" Zainteresowanych proszę na priv 
|
|
|
|
|
|
Forum rządzi,forum radzi,forum nigdy Cię nie zdradzi.  Jestem Asia 
|
|
|
|
nataliaada
|
 |
« Odpowiedz #41 : Maj 23, 2009, 20:12:27 » |
|
Czy mogłyby się do mnie odezwać na priv osoby z którymi byłam wstępnie albo i "bardziej" umówiona na wymianę, bo ja już się pogubiłam co i jak wiem tylko co elinka, krysia, aiszo, Polanka, Róża maja ode mnie dostać a co do reszty to trzeba odświeżyć mi pamięć
|
|
|
|
|
|
Wystarczy Natalia 
|
|
|
anulka247
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 01, 2009, 14:02:14 » |
|
Piszę tutaj, bo nie wiem w sumie gdzie  ... Czy ktoś ma na zbyciu ceropegie wooda i mógłby się wymienić na jakąś inną roślinkę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haw5
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 01, 2009, 14:11:18 » |
|
Nie znam nazwy,ale bezskutecznie walczę z tą zieleniną.Praktycznie jest nie do wytępienia. 
|
|
|
|
|
|
Nie ma geniuszu bez ziarna szaleństwa/Arystoteles/
Krystyna
|
|
|
goll
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 01, 2009, 16:17:56 » |
|
Anulka,mogę ci podesłać,napisz adres na pw.
|
|
|
|
|
|
Lucyna strefa 6b świętokrzyskie
|
|
|
|
cymric