mdz
Nowicjusz
|
 |
« : Kwiecień 15, 2009, 21:59:19 » |
|
Witam wszystkich forumowiczów  Cóż mogę napisać, po przeprowadzce z mieszkania do domu miejsca zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz tyyyyle, że nareszcie jest miejsce na dużo roślinek. Podostawaliśmy od znajomych mnóstwo różnych kwiatów, zazwyczaj dużych - bo nie mieściły się w mieszkaniach. Wszystko byłoby super, gdybym wiedziała jak każdego z nich pielęgnować... no ale uczę się, to forum to skarbnica wiedzy  A u mnie w pokoju królują storczyki, zarówno w doniczkach jak i.. na ścianach. Ten na avtarku to mój 'pierworodny', niestety teraz to tylko listki zostały no i zdjęcia po nim (jakiś tydzień temu zakończył kwitnienie). I to o storczykach głównie tak tu czytam...  OK to nie rozpisuję się więcej, tylko zagłębiam się w lekturę (i nareszcie- czynny udział) forum. Pozdrawiam serdecznie Magda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ursbak
Aktywny

Podlasie
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 16, 2009, 07:48:54 » |
|
witaj Magdo na forum....czekamy na zdjęcia roslinek....i tych większych i tych mniejszych.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aneta_76
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 16, 2009, 08:12:26 » |
|
Witaj 
|
|
|
|
|
|
Fiołki, hoye.
|
|
|
Filomena79
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 16, 2009, 08:26:40 » |
|
Witaj, witaj Magdo, kolejna miłośniczko storczyków!! Zaprezentuj swoich podopiecznych 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam ciepło Barbara
|
|
|
mdz
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 16, 2009, 10:28:07 » |
|
Dziekuje za mile powitanie  Na początek dam może jeszcze jedno zdjecie tego pierworodnego, i storczykow na scianie..no a reszta to juz w storczykowym dziale. Dodam tylko, że w ogródku póki co bieda, tzn sosenki same i jedna brzoza, no i kawałek zaoranego pola, czeka na posianie trawy i posadzenie roślinek   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aga2
Aktywny

Agnieszka kujawsko-pomorskie
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 16, 2009, 12:33:25 » |
|
Witam serdecznie Magdo  piękny storczyk i aranż
|
|
|
|
|
|
"Gdyby pszczoły zniknęły z powierzchni planety, ludziom pozostałoby cztery lata życia . Bez pszczół nie ma zapylania, a więc też roślin, zwierząt i ludzi" A Einstein.
|
|
|
gosiap
Aktywny

zielone jest piękne
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 16, 2009, 15:55:53 » |
|
witaj Magdo  storczykomaniaków tu znajdziesz dostatek  i innych pozytywnie zakręconych  Piękny ten fiolecik ,też takie lubię !
|
|
|
|
|
|
słoneczne buziaki GosiaP
|
|
|
soleil2205
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 16, 2009, 16:09:13 » |
|
Witam serdecznie! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kubulinka
Rezydent

Poznań ; 7a
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 16, 2009, 19:23:23 » |
|
Madzi moooooje! Cześć Skarbie!  Cieszę się, że się na FF pojawiłaś.  Musimy się w końcy wybrać do siebie  ( A zdjęcia pokoju poproszę na gg  )
|
|
|
|
|
|
"Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie..."
Jose Saramago
|
|
|
haw5
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 16, 2009, 19:29:05 » |
|
Witaj. 
|
|
|
|
|
|
Nie ma geniuszu bez ziarna szaleństwa/Arystoteles/
Krystyna
|
|
|
mdz
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 16, 2009, 19:32:38 » |
|
Również Was wszystkich witam serdecznie  Aguś  Ja Cie wszedzie znajde hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zocha
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 21, 2009, 15:24:19 » |
|
witaj Magdo bardzo serdecznie  , śliczne masz te storczyki, ja mam podobnego tylko jest trochę ciemniejszy, no i wyciągam z tego forum wiele przydatnych informacji,  fajnie że dołączyłaś do grona, a może zarazisz się czymś jeszcze??? 
|
|
|
|
|
|
m&m
|
|
|
Koniczyna
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 21, 2009, 15:28:47 » |
|
Ja witam także. Piękne kwiaty, storczyki to moje ulubione z najbardziej ulubionych kwiatów  Miłego forumowiczowania 
|
|
|
|
|
|
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
|
|
|
mariusz_pol
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 21, 2009, 19:13:36 » |
|
Witaj! Mam takiego samego storczyka (chodzi mi o kolor), ale niestety nie kwitnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|