agada
Nowicjusz
|
 |
« : Marzec 27, 2009, 16:15:10 » |
|
Mam na imię Agnieszka.Jestem posiadaczką dość dużego tarasu(wietrzny,północno-zachodni) który w zeszłym roku ozdobiłam kwiatami jednorocznymi,ale gdy kilka miesięcy temu trafiłam na to wspaniałe forum posiadam już 3 clematisy,2 lonicery,camelie,fuksje,hortensje,róże pnąca,2 krzewy doniczkowe i kilka kwiatów cebulowych oraz 2 parapety z pojemniczkami gdzie zasiałam jednoroczne cudeńka.Mam tylko nadzieję że dzięki wam uda mi się utrzymac te wszystkie kwiatusie gdyż ja osobiście jestem bardziej zielona(w tej chwili)od nich. Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
|
Kwiaty są pięknymi słowami i hieroglifami natury, którymi daje nam ona poznać jak bardzo nas kocha. [ Johann Wolfgang von Goethe ]
Pozdrawiam cieplutko-Agnieszka
|
|
|
|
|
ursbak
Aktywny

Podlasie
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 27, 2009, 16:55:48 » |
|
witaj..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurczaczek
Nowicjusz
świętokrzyskie,strefa 6b
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 27, 2009, 21:04:20 » |
|
Witaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malena100
Gaduła

Ulster - Irlandia Północna
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 28, 2009, 08:44:56 » |
|
Witamy! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiczulka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 28, 2009, 09:01:52 » |
|
Witaj na forum 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Ania
|
|
|
zocha
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 28, 2009, 13:31:56 » |
|
witaj Agnieszko  zobaczysz jak niedługo zapachnie tym forum w twoim domu 
|
|
|
|
|
|
m&m
|
|
|
Aga2
Aktywny

Agnieszka kujawsko-pomorskie
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 28, 2009, 13:53:04 » |
|
Witam serdecznie jeszcze jedną Agnieszkie  Powodzenia z tarasem życzę . Ja suszki robie na tarasie  .Podziwiam tych gdzie widze balkon w kwiatach .
|
|
|
|
|
|
"Gdyby pszczoły zniknęły z powierzchni planety, ludziom pozostałoby cztery lata życia . Bez pszczół nie ma zapylania, a więc też roślin, zwierząt i ludzi" A Einstein.
|
|
|
agada
Nowicjusz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 28, 2009, 22:43:39 » |
|
Pięknie dziękuję wszystkim za powitanie. Mam wielką nadzieję że moje kwiatuszki przeżyją ze mną,ale bez waszej pomocy na pewno nie dadzą rady i dlatego już teraz muszę was prosić o poradę co z czym mogę posadzić. Czy pod "nogi"clematisowi"dr.ruppel"mogę posadzić begonię zwykłą,a"the president"pogodzi się z geranium i lobelią?
|
|
|
|
|
|
Kwiaty są pięknymi słowami i hieroglifami natury, którymi daje nam ona poznać jak bardzo nas kocha. [ Johann Wolfgang von Goethe ]
Pozdrawiam cieplutko-Agnieszka
|
|
|
mulatka
Aktywny

|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 28, 2009, 22:46:35 » |
|
Agnieszko Witaj 
|