Forum ogrodnicze FloraForum.pl
Internetowe forum o kwiatach w domu, na balkonie
i w ogrodzie ... Zapraszamy do dyskusji
logo
FloraForum.pl poleca:
Katalog firm ogrodniczych

Forum Ogrodnicze FloraForum.pl
Maj 22, 2012, 07:03:50
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Strony: 1   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: "Hierarchia - stanowisk" - kto jest kim -na Forum...  (Przeczytany 437 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ANTOŚ 113
Aktywny
**

Koszalin - Strefa klimatyczna 7a

« : Grudzień 13, 2008, 23:18:17 »

Witam serdecznie ...
Bardzo proszę skierować mnie pod odpowiedni dział tematyczny..ew. wyjaśnić mi dwa zagadnienia : 1. Kto jest kim na forum... i jaka jest tu hierarchia " stanowisk "  i co oznaczają widniejące pod nickami napisy  np. Moderator Globalny...Moderator....Administrator...... itp.?
2. Zdążyłem się zorientować , że ta osoba która zaczyna swoje istnienie na forum ..to początkujący...a jak kto idzie dalej... no i od czego zależy.....i kto nam przydziela te "tytuły "?
 Proszę mi wybaczyć ..ale jestem ..człowiekiem starej daty ...i dopiero od dwóch lat ...i to będąc niemal samoukiem poznaję bardzo powolutku ..tajniki ...komputerów i wszystkiego co się z tym wiąże. Pozdrawiam serdecznie Antoś 113

JeyDee
Moderator Globalny

strefa klimatyczna 6B

« Odpowiedz #1 : Grudzień 13, 2008, 23:39:51 »

Antosiu, mówiąc najprościej:
na samej górce jest właściciel, jako że jest to forum prywatne (zupełnie niewidoczny, ale jednak najważniejszy),
potem administrator,
potem moderator.
Użytkownicy mają różne "tytuły" uzależnione od forumowego stażu, który jest określany ilością zamieszczonych/napisanych postów.
Zmiana "tytułu" użytkownika następuje automatycznie wg klucza zapisanego w ustawieniach forum (wielkości granicznych ci nie podam, bo szczerze mówiąc nie pamiętam).

Czy odpowiedziałam na twoje pytanie ?
Jeżeli interesuje cię coś jeszcze pytaj dalej  Smile.

Pozdrawiam - Jola Smile

A Stefek bezczelnie zmienił szkodę...
Moje chychcie
ANTOŚ 113
Aktywny
**

Koszalin - Strefa klimatyczna 7a

« Odpowiedz #2 : Grudzień 14, 2008, 00:20:57 »

Antosiu, mówiąc najprościej:
na samej górce jest właściciel, jako że jest to forum prywatne (zupełnie niewidoczny, ale jednak najważniejszy),
potem administrator,
potem moderator.
Użytkownicy mają różne "tytuły" uzależnione od forumowego stażu, który jest określany ilością zamieszczonych/napisanych postów.
Zmiana "tytułu" użytkownika następuje automatycznie wg klucza zapisanego w ustawieniach forum (wielkości granicznych ci nie podam, bo szczerze mówiąc nie pamiętam).

Czy odpowiedziałam na twoje pytanie ?
Jeżeli interesuje cię coś jeszcze pytaj dalej  Smile.

Ok. Dzięki serdeczne...tak właśnie i ja sam to troszkę podejrzewałem... Fakt ilość postów nie jest ważna ....postaram się tu zabawić jak najdłużej...i zdobyć ...nieco wyższy status niż ..początkujący....bo mogłem jeszcze być ..np. kandydatem... prawda....

Pozdrawiam serdecznie i dzięki za wyczerpującą wiadomość ...   Jurek

Strony: 1   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: